Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BerrysFC YY_Deniz FK
541 Tactiek Defans&atack
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 34.7
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkın geeft de bal voor. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer is nu in balbezit. Sessizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BerrysFC - YY_Deniz FK 0:1

6e minuut.
Pietrzak kopt de bal weg. Daar is Sessizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer onderschept slim de pass. Sessizer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BerrysFC - YY_Deniz FK 0:2

19e minuut.
Öncel rent richting de bal. Sessizer verovert de bal door een tackle van achteren. Sessizer geeft een lange en hoge pass. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BerrysFC - YY_Deniz FK 0:3

19e minuut.
Sessizer verovert de bal door een tackle van achteren. Sosyal is nu in balbezit. Sosyal probeert naar een medespeler te passen. Tekerlek heeft problemen om de bal te vangen. Tekerlek schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer onderschept slim de pass. Sessizer probeert naar een medespeler te passen. Tekerlek heeft problemen om de bal te vangen. Tekerlek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Yavuzeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek haalt uit met een fantastische trap. Yakut probeert de bal met de borst te controleren. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek draait met de bal, schiet en ... Yavuzeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BerrysFC - YY_Deniz FK 0:4

30e minuut.
Pietrzak passt de bal in één keer door. Şırnaklılar probeert naar een medespeler te passen. Tekerlek is nu in balbezit. Sosyal rent richting de bal. Sosyal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yavuzeli trapt de bal weg van het doel. Pietrzak met een sublieme pass. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tekerlek heeft problemen om de bal te vangen. Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek haalt uit met een fantastische trap. Yavuzeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Elyıkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BerrysFC - YY_Deniz FK 0:5

40e minuut.
Pietrzak is nu in balbezit. Pietrzak geeft een lange en hoge pass. Daar is Tekerlek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekerlek schiet op doel. Yavuzeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BerrysFC - YY_Deniz FK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BerrysFC 74%, YY_Deniz FK 26%.
BerrysFC - YY_Deniz FK 0:6

52e minuut.
Tekerlek geeft een lange en hoge pass. Erçetin kopt de bal weg. Aydan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrzak rent richting de bal. Pietrzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BerrysFC - YY_Deniz FK 0:7

57e minuut.
Yavuzeli trapt de bal weg van het doel. Pietrzak kopt de bal weg. Elyıkar rent richting de bal. Sessizer verovert de bal door een tackle van achteren. Sessizer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tekerlek haalt uit met een fantastische trap. Yavuzeli met een sublieme pass. Klungelig pakt Elyıkar de bal. Sessizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BerrysFC - YY_Deniz FK 0:8

69e minuut.
Pietrzak met een sublieme pass. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessizer is nu in balbezit. Sessizer schiet op doel. Yavuzeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BerrysFC - YY_Deniz FK 0:9

78e minuut.
Öncel is nu in balbezit. Tektaban onderschept slim de pass. Tektaban probeert naar een medespeler te passen. Sosyal is nu in balbezit. Sosyal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BerrysFC 55%, YY_Deniz FK 45%.
BerrysFC - YY_Deniz FK 0:9