Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kedi BerrysFC
Normal Tactiek 541
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Erçetin verovert de bal door een tackle van achteren. Erçetin geeft een lange en hoge pass. Arıcak is nu in balbezit. Belensoy verovert de bal door een tackle van achteren. Belensoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bercan met een snelle inworp. Kalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Yavuzeli trapt de bal weg. Tekirdağlı kopt de bal weg. Elyıkar rent richting de bal. Bahçeci verovert de bal door een tackle van achteren. Bahçeci schiet op doel. Yavuzeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kedi 52%, BerrysFC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kedi - BerrysFC 0:0

49e minuut.
Keseroğlu rent richting de bal. Kalkar onderschept slim de pass. Kalkar speelt de bal door. Belensoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Belensoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kedi - BerrysFC 0:1

63e minuut.
Kızılgüneş is nu in balbezit. Kızılgüneş passt de bal in één keer door. Bahçeci is nu in balbezit. Bahçeci schiet op doel. Yavuzeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kedi - BerrysFC 1:1

68e minuut.
Belensoy rent richting de bal. Keseroğlu onderschept slim de pass. Canalan probeert naar een medespeler te passen. Kızılgüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılgüneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kedi - BerrysFC 2:1

73e minuut.
Erçetin is nu in balbezit. Aydan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydan passt de bal zonder na te denken. Belensoy rent richting de bal. Belensoy draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kedi 41%, BerrysFC 59%.
Kedi - BerrysFC 2:1