Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yucak FC LYNX CİTY
541 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 21.1
uitstekend Schieten zwak
goed Passen zwak
solide Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Gün met de inworp. Kulbilge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulbilge passt de bal in één keer door. Penella is nu in balbezit. Penella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LYNX CİTY 1:0

3e minuut.
Tanrıverdi met een snelle inworp. Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum geeft een hoge lob. Penella springt en kopt de bal. Karakoyun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LYNX CİTY 2:0

5e minuut.
Uztaş speelt de bal door. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi geeft de bal voor. Klungelig pakt Penella de bal. Penella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Brum verovert de bal door een tackle van achteren. Brum passt de bal in één keer door. Yediyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella verovert de bal door een tackle van achteren. Penella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karakoyun met een harde bal richting middenveld. Brum kopt de bal weg. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LYNX CİTY 3:0

15e minuut.
Uztaş verovert de bal door een tackle van achteren. Gün tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uztaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
İsmailoğlu rent richting de bal. Penella is nu in balbezit. Uztaş rent richting de bal. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LYNX CİTY 4:0

19e minuut.
Brum onderschept slim de pass. Brum speelt de bal door. Penella is nu in balbezit. Penella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LYNX CİTY 5:0

21e minuut.
İsmailoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. İsmailoğlu geeft de bal voor. Kulbilge kopt de bal weg. Penella rent richting de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Uztaş speelt de bal door. Topraktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kıralmaz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kıralmaz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Topraktepe raakt geblesseerd tijdens het duel. Brum met een snel genomen vrije trap. Penella krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Brum speelt de bal door. Tanrıverdi speelt de bal door. Uztaş rent richting de bal. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Penella passt de bal in één keer door. Topraktepe is nu in balbezit. Topraktepe met een sublieme pass. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Gün heeft problemen om de bal te vangen. Tanrıverdi onderschept slim de pass. Tanrıverdi passt de bal zonder na te denken. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Uztaş is nu in balbezit. Penella is nu in balbezit. Uztaş rent richting de bal. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LYNX CİTY 6:0

40e minuut.
Kiciński geeft de bal voor. Gün heeft problemen om de bal te vangen. Penella is nu in balbezit. Penella heeft problemen om de bal te vangen. Penella schiet op doel. Karakoyun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kozan rent richting de bal. Kulbilge onderschept slim de pass. Kulbilge passt de bal met de wreef. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Topraktepe heeft problemen om de bal te vangen. Topraktepe speelt de bal door. Ulaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaş passt de bal met de wreef. Topraktepe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yucak FC 28%, LYNX CİTY 72%.
yucak FC - LYNX CİTY 6:0

47e minuut.
Topraktepe heeft problemen om de bal te vangen. Topraktepe geeft een lange en hoge pass. Gün heeft problemen om de bal te vangen. Uztaş rent richting de bal. Uztaş haalt uit met een fantastische trap. Karakoyun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Uztaş geeft een hoge lob. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Yediyüz ... Strafschop! Yediyüz krijgt een gele kaart. Penella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yediyüz geeft de bal voor. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Penella neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LYNX CİTY 7:0

52e minuut.
Ulaş onderschept slim de pass. Ulaş geeft een lange en hoge pass. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ... Karakoyun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LYNX CİTY 8:0

54e minuut.
Uztaş rent richting de bal. Uztaş geeft een hoge lob. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel. Karakoyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LYNX CİTY 9:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Beşler de bal onder controle te krijgen. Brum is nu in balbezit. Brum passt de bal in één keer door. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Karakoyun speelt de bal door. Kiciński kopt de bal weg. Gün rent richting de bal. Brum verovert de bal door een tackle van achteren. Brum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Yediyüz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topraktepe met de inworp. Uztaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztaş geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Topraktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Topraktepe geeft een hoge lob. Büyükgöz rent richting de bal. Penella verovert de bal door een tackle van achteren. Penella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Brum passt de bal zonder na te denken. Kulbilge rent richting de bal. Kulbilge speelt de bal door. Penella rent richting de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Kiciński geeft een lange en hoge pass. Topraktepe rent richting de bal. Topraktepe speelt de bal door. Penella rent richting de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Uztaş rent richting de bal. Brum heeft problemen om de bal te vangen. Brum met een sublieme pass. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tanrıverdi met een snelle inworp. Uztaş rent richting de bal. Uztaş passt de bal zonder na te denken. Kiciński rent richting de bal. Brum geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yucak FC 25%, LYNX CİTY 75%.
yucak FC - LYNX CİTY 9:0