Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurkOrdusuSpor Slackers United
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 26.5
matig Schieten matig
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
Yosunoğlu met een sublieme pass. Ekim is nu in balbezit. Ekim passt de bal in één keer door. Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak schiet op doel. Papović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - Slackers United 0:1

16e minuut.
Maden geeft de bal voor. Inworp. Berke met de inworp. Kirazcı is nu in balbezit. Kirazcı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Şanlıurfa is nu in balbezit. Ekim verovert de bal door een tackle van achteren. Ekim speelt de bal door. Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Maden probeert naar een medespeler te passen. Kirazcı met een sublieme pass. Kavak is nu in balbezit. Ekim rent richting de bal. Ekim draait met de bal, schiet en ... Papović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - Slackers United 0:2

34e minuut.
Deblekeli kopt de bal weg. Kırıntılı speelt de bal door. Maden is nu in balbezit. Kirazcı onderschept slim de pass. Kirazcı geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yosunoğlu met een sublieme pass. Ekim is nu in balbezit. Ekim passt de bal in één keer door. Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 53%, Slackers United 47%.
TurkOrdusuSpor - Slackers United 0:2

55e minuut.
Kirazcı neemt de hoekschop. Giresunluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekim verovert de bal door een tackle van achteren. Ekim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Tefeci kopt de bal weg. Ekim kan de bal niet met de borst controleren. Şanlısoy is nu in balbezit. Ekim verovert de bal door een tackle van achteren. Ekim schiet op doel. Feller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tefeci onderschept slim de pass. Tefeci passt de bal zonder na te denken. Ekim rent richting de bal. Ekim draait met de bal, schiet en ... Feller probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Deblekeli passt de bal met de wreef. Yosunoğlu rent richting de bal. Yosunoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ekim is nu in balbezit. Ekim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 55%, Slackers United 45%.
TurkOrdusuSpor - Slackers United 0:2