Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osbiş FC reddevilz0
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Siirtlioğlu kopt de bal weg. Bolkan is nu in balbezit. Bolkan geeft een lange en hoge pass. Karabulut probeert de bal aan de voet te houden. Gümüş onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taşkınalper zal de hoekschop nemen. Karabulut heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşdağ rent richting de bal. Gümüşdağ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Taşkınalper verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkınalper passt de bal in één keer door. Gümüşdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşdağ schiet op doel. Derbent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osbiş FC - reddevilz0 0:1

37e minuut.
Karaibrahimgil kopt de bal weg. Karabulut heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşdağ is nu in balbezit. Gümüşdağ draait met de bal, schiet en ... Derbent maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osbiş FC - reddevilz0 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osbiş FC 64%, reddevilz0 36%.
Osbiş FC - reddevilz0 0:2

46e minuut.
Gümüşdağ is nu in balbezit. Biner rent richting de bal. Gümüşdağ onderschept slim de pass. Karaibrahimgil rent richting de bal. Karaibrahimgil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Siirtlioğlu is nu in balbezit. Birten onderschept slim de pass. Birten passt de bal in één keer door. Yetmez heeft problemen om de bal te vangen. Yetmez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kılıçarslan geeft de bal voor. Biner heeft problemen om de bal te vangen. Karaibrahimgil probeert naar een medespeler te passen. Yetmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetmez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper speelt de bal door. Gümüşdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşdağ haalt uit met een fantastische trap. Bandırmalıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osbiş FC 47%, reddevilz0 53%.
Osbiş FC - reddevilz0 0:2