Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yucak FC MALATYA SPORTİF A.Ş.
541 Tactiek 451
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 41.4
uitstekend Schieten goed
goed Passen solide
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Brum rent richting de bal. Brum speelt de bal door. Klungelig pakt Penella de bal. Penella schiet op doel. Sukal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 1:0

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Çakılı de bal onder controle te krijgen. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi geeft een lange en hoge pass. Penella springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 2:0

21e minuut.
Penella kopt de bal weg. Topraktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Topraktepe probeert naar een medespeler te passen. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Uztaş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brum de bal. Brum passt de bal zonder na te denken. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Brum kopt de bal weg. Penella kan de bal niet met de borst controleren. Çakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella onderschept slim de pass. Penella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tanrıverdi rent richting de bal. Tanrıverdi geeft een lange en hoge pass. Çakılı is nu in balbezit. Penella onderschept slim de pass. Penella schiet op doel. Sukal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Seyitonbaşıoğlu passt de bal zonder na te denken. Ergin heeft problemen om de bal te vangen. Ergin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiciński de bal. Sualmaz rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Seyitonbaşıoğlu met een sublieme pass. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi speelt de bal door. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz schiet op doel. Arapoğlu bokst de bal weg. Abyshkin is nu in balbezit. Abyshkin geeft de bal voor. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yucak FC 42%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 58%.
yucak FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 3:0

56e minuut.
Özgür passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ardıç de bal. Uztaş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uztaş is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Sevgi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kulbilge met de inworp. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum is nu in balbezit. Brum passt de bal met de wreef. Topraktepe rent richting de bal. Topraktepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Topraktepe komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ergin met een sublieme pass. Brum geeft de bal voor. Penella is nu in balbezit. Penella haalt uit met een fantastische trap. Çakılı probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ezelden komt het veld opgelopen. Kulbilge geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Penella krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Seyitonbaşıoğlu met de inworp. Ergin rent richting de bal. Ergin passt de bal met de wreef. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tanrıverdi rent richting de bal. Tanrıverdi passt de bal met de wreef. Daar is Penella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penella draait met de bal, schiet en ... Ezelden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yucak FC 56%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 44%.
yucak FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 4:0