Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurkOrdusuSpor LORD25 FC
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 24.7
zwak Schieten slecht
matig Passen matig
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Karaböcek is nu in balbezit. Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi is nu in balbezit. Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - LORD25 FC 1:0

12e minuut.
Bedir met een sublieme pass. Babayalı is nu in balbezit. Babayalı passt de bal met de wreef. Özbekoğlu is nu in balbezit. Özbekoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ayverdi probeert naar een medespeler te passen. Ordu met een sublieme pass. Babayalı speelt de bal door. Ateşli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kozalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozalak passt de bal in één keer door. Şanlıurfa is nu in balbezit. Şanlıurfa passt de bal zonder na te denken. Hepkon geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karcı is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - LORD25 FC 2:0

44e minuut.
Deblekeli is nu in balbezit. Bedir geeft de bal voor. Deblekeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ateşli is nu in balbezit. Ateşli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Feller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 51%, LORD25 FC 49%.
TurkOrdusuSpor - LORD25 FC 2:0

66e minuut.
Fırıncıoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hacivatoğulları zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babayalı controleert de bal met de borst. Babayalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bedir met een sublieme pass. Şanlıurfa met een sublieme pass. Karcı rent richting de bal. Karcı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fırıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fırıncıoğlu geeft een lange en hoge pass. Ayverdi is nu in balbezit. Karcı onderschept slim de pass. Karcı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Fırıncıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Fırıncıoğlu geeft een hoge lob. Karaböcek kopt de bal weg. Ateşli is nu in balbezit. Ateşli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 44%, LORD25 FC 56%.
TurkOrdusuSpor - LORD25 FC 2:0