Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antioch FC TürkeliEkmek FL
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Hoca is nu in balbezit. Hoca passt de bal in één keer door. Varna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhi rent richting de bal. Ruhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cundalı speelt de bal door. Karafatma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karşıyaka. Karşıyaka krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Varna verovert de bal door een tackle van achteren. Varna passt de bal met de wreef. Ruhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antioch FC - TürkeliEkmek FL 1:0

19e minuut.
Karşıyaka met de inworp. Korhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niğdelioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Niğdelioğlu geeft een lange en hoge pass. Varna krijgt zijn hoofd ertegen. Yüceşen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Karafatma heeft problemen om de bal te vangen. Akalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafatma onderschept slim de pass. Cundalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı draait met de bal, schiet en ... Doğramacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Karşıyaka rent richting de bal. Bursa verovert de bal door een tackle van achteren. Bursa speelt de bal door. Ruhi is nu in balbezit. Ruhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antioch FC 47%, TürkeliEkmek FL 53%.
Antioch FC - TürkeliEkmek FL 1:0

49e minuut.
Paşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşa geeft een lange en hoge pass. Karafatma rent richting de bal. Cundalı rent richting de bal. Cundalı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Tapar met een sublieme pass. Korhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhan passt de bal in één keer door. Cundalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cundalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Cundalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çekirdek rent richting de bal. Paşa rent richting de bal. Cundalı is nu in balbezit. Cundalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Çekirdek geeft de bal voor. Varna bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenehatunoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nenehatunoğlu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Korhan speelt de bal door. Karafatma is nu in balbezit. Karşıyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafatma onderschept slim de pass. Karafatma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Yüceşen probeert naar een medespeler te passen. Karşıyaka kopt de bal weg. Paşa heeft problemen om de bal te vangen. Varna bereikt de bal nog maar net als eerste. Varna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Korhan met een sublieme pass. Karafatma bereikt de bal nog maar net als eerste. Denizsoy is nu in balbezit. Karafatma verovert de bal door een tackle van achteren. Karafatma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antioch FC 48%, TürkeliEkmek FL 52%.
Antioch FC - TürkeliEkmek FL 1:0