Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reddevilz0 cevolar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Hiçyorulmaz geeft een hoge lob. Denizlilioğlu kopt de bal weg. Türkkorkmaz probeert de bal aan de voet te houden. Gümüşdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşdağ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reddevilz0 - cevolar 1:0

20e minuut.
Siirtlioğlu onderschept slim de pass. Siirtlioğlu geeft een lange en hoge pass. Kovancılar probeert de bal met de borst te controleren. Gümüşdağ rent richting de bal. Gümüşdağ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Seven is nu in balbezit. Siirtlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seven rent richting de bal. Bağcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağcı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
reddevilz0 - cevolar 1:1

45e minuut.
Siirtlioğlu rent richting de bal. Karaibrahimgil probeert naar een medespeler te passen. Kovancılar rent richting de bal. Gümüşdağ verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşdağ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reddevilz0 34%, cevolar 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reddevilz0 - cevolar 1:1

49e minuut.
Kılıçarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovancılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovancılar speelt de bal door. Gümüşdağ rent richting de bal. Gümüşdağ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Siirtlioğlu geeft een hoge lob. Kovancılar probeert naar een medespeler te passen. Hiçyorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Seven onderschept slim de pass. Seven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kılıçarslan onderschept slim de pass. Kılıçarslan probeert naar een medespeler te passen. Gümüşdağ rent richting de bal. Gümüşdağ draait met de bal, schiet en ... Alyanak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Karaibrahimgil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovancılar onderschept slim de pass. Kovancılar met een sublieme pass. Gümüşdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşdağ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reddevilz0 34%, cevolar 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reddevilz0 - cevolar 1:1