Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antioch FC LYNX CİTY
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


40e minuut.
Yörüklü met een snelle inworp. Varna rent richting de bal. Rizelioğlu begaat een overtreding. Rizelioğlu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Aksal probeert naar een medespeler te passen. Beşler is nu in balbezit. Akalan is nu in balbezit. Beşler onderschept slim de pass. Beşler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antioch FC 39%, LYNX CİTY 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Antioch FC - LYNX CİTY 0:0

51e minuut.
Kozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozan geeft een hoge lob. Hoca kopt de bal weg. Ruhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhi draait met de bal, schiet en ... Karakoyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ruhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Büyükgöz zijn tegenspeler op de grond. Ruhi raakt geblesseerd tijdens het duel. Özkafa komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Yediyüz de bal onder controle te krijgen. Hoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Büyükgöz probeert naar een medespeler te passen. Aksal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksal passt de bal zonder na te denken. Beşler is nu in balbezit. Beşler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Antioch FC - LYNX CİTY 0:1

70e minuut.
Özkafa is nu in balbezit. Aksal verovert de bal door een tackle van achteren. Aksal passt de bal in één keer door. Beşler is nu in balbezit. Beşler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Aksal heeft problemen om de bal te vangen. Özkafa onderschept slim de pass. Özkafa passt de bal zonder na te denken. Ruhi is nu in balbezit. Ruhi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antioch FC 52%, LYNX CİTY 48%.
Antioch FC - LYNX CİTY 0:1