Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BizimSpor ♥ Beşiktaş ♥
bizim 433 Tactiek F E D A
33% Balbezit 67%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
26.8 gemiddelde waardering 52
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Pingel passt de bal in één keer door. Pantazescu met een sublieme pass. Faigl rent richting de bal. Faigl draait met de bal, schiet en ... Çağıran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:1

3e minuut.
Reymond kopt de bal weg. Avşar kan de bal niet met de borst controleren. Faigl rent richting de bal. Faigl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:2

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Arzu de bal onder controle te krijgen. Autreve met een sublieme pass. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond geeft een hoge lob. Çağıran bokst de bal weg. Bingöl bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:3

11e minuut.
Pingel passt de bal met de wreef. Autreve probeert naar een medespeler te passen. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:4

13e minuut.
Fakılı rent richting de bal. Bauts verovert de bal door een tackle van achteren. Bauts geeft de bal voor. Reymond is nu in balbezit. Reymond schiet op doel. Çağıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Fakılı kopt de bal weg. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Altınyol zijn tegenspeler op de grond. Altınyol krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pingel is nu in balbezit. Pingel geeft de bal voor. Daar is Bingöl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reymond onderschept slim de pass. Reymond schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pantazescu met de inworp. Autreve geeft een hoge lob. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond schiet op doel. Çağıran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:5

30e minuut.
Klungelig pakt Civelek de bal. Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Autreve geeft een lange en hoge pass. Reymond rent richting de bal. Reymond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Faigl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avşar verovert de bal door een tackle van achteren. Reymond is nu in balbezit. Reymond haalt uit met een fantastische trap. Çağıran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:6

34e minuut.
Samancı rent richting de bal. Yılmazer verovert de bal door een tackle van achteren. Yılmazer geeft een lange en hoge pass. Faigl is nu in balbezit. Faigl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reymond rent richting de bal. Reymond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:7

35e minuut.
Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts geeft de bal voor. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond haalt uit met een fantastische trap. Çağıran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:8

38e minuut.
Autreve passt de bal zonder na te denken. Altınyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingel verovert de bal door een tackle van achteren. Reymond rent richting de bal. Reymond schiet op doel. Çağıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bingöl geeft een lange en hoge pass. Pingel rent richting de bal. Pingel probeert naar een medespeler te passen. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond schiet op doel. Çağıran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Autreve passt de bal in één keer door. Pingel geeft een hoge lob. Faigl rent richting de bal. Faigl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pantazescu speelt de bal door. Pingel rent richting de bal. Reymond rent richting de bal. Reymond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BizimSpor 73%, ♥ Beşiktaş ♥ 27%.
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:9

46e minuut.
Inworp. Hocalar komt het veld opgelopen. Turansoy komt het veld opgelopen. Özdem komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Yılmazer met een sublieme pass. Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingel passt de bal met de wreef. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Faigl is nu in balbezit. Faigl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:10

52e minuut.
Gómez neemt vlug de vrije trap. Autreve kopt de bal weg. Bingöl heeft problemen om de bal te vangen. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Altınyol geeft een lange en hoge pass. Faigl kopt de bal weg. Reymond is nu in balbezit. Reymond draait met de bal, schiet en ... Çağıran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Yılmazer passt de bal in één keer door. Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Autreve geeft de bal voor. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond schiet op doel. Çağıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Avşar de bal. Faigl rent richting de bal. Faigl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:11

71e minuut.
Daar is Pantazescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantazescu passt de bal met de wreef. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond haalt uit met een fantastische trap. Çağıran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bauts verovert de bal door een tackle van achteren. Bauts geeft een lange en hoge pass. Reymond is nu in balbezit. Reymond draait met de bal, schiet en ... Çağıran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:12

84e minuut.
Pingel met een sublieme pass. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Reymond de bal. Reymond schiet op doel. Çağıran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:13

88e minuut.
Pantazescu passt de bal in één keer door. Pingel rent richting de bal. Pingel geeft een lange en hoge pass. Faigl heeft problemen om de bal te vangen. Faigl schiet op doel. Çağıran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BizimSpor 58%, ♥ Beşiktaş ♥ 42%.
BizimSpor - ♥ Beşiktaş ♥ 0:13