Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAPLANSPOR Balıkesir.1966
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
İskitler met een harde bal richting middenveld. Düdükçü is nu in balbezit. Düdükçü passt de bal zonder na te denken. Erçetin rent richting de bal. Erçetin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Yerli geeft een hoge lob. Karagözoğulları is nu in balbezit. Karagözoğulları draait met de bal, schiet en ... Yemyeşil probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KAPLANSPOR - Balıkesir.1966 0:1

8e minuut.
Ata passt de bal met de wreef. Daar is Üzümlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erçetin verovert de bal door een tackle van achteren. Erçetin haalt uit met een fantastische trap. Adaman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Karagözoğulları probeert naar een medespeler te passen. İskitler speelt de bal door. Işınsu kopt de bal weg. Düdükçü rent richting de bal. Düdükçü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Güneylioğlu geeft een hoge lob. Fidan probeert de bal aan de voet te houden. Düdükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Erçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erçetin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAPLANSPOR - Balıkesir.1966 0:2

25e minuut.
Inworp. Yerli met de inworp. Düdükçü geeft een hoge lob. Tavacı rent richting de bal. Tavacı draait met de bal, schiet en ... İskitler bokst de bal weg.

28e minuut.
Inworp. Karagözoğulları zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Düdükçü verovert de bal door een tackle van achteren. Düdükçü geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Üzümlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Işınsu is nu in balbezit. Üzümlü begaat een overtreding. Üzümlü krijgt een gele kaart. Işınsu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Işınsu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manisalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erçetin onderschept slim de pass. Erçetin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Manisalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manisalıoğlu met een sublieme pass. Işınsu probeert naar een medespeler te passen. Küçük bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçük haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAPLANSPOR 71%, Balıkesir.1966 29%.
KAPLANSPOR - Balıkesir.1966 0:2

48e minuut.
Üzümlü probeert de bal aan de voet te houden. Ata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tavacı krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ata zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fistanlı heeft problemen om de bal te vangen. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçük verovert de bal door een tackle van achteren. Küçük haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAPLANSPOR - Balıkesir.1966 1:2

62e minuut.
Ata rent richting de bal. Küçük is nu in balbezit. Ata rent richting de bal. Küçük rent richting de bal. Küçük draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Işınsu probeert naar een medespeler te passen. Yerli heeft problemen om de bal te vangen. Üzümlü is nu in balbezit. Yerli onderschept slim de pass. Yerli geeft een lange en hoge pass. İskitler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erçetin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAPLANSPOR - Balıkesir.1966 1:3

86e minuut.
Yerli met een snelle inworp. Düdükçü is nu in balbezit. Düdükçü passt de bal met de wreef. Erçetin rent richting de bal. Erçetin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAPLANSPOR - Balıkesir.1966 1:4

89e minuut.
Güneylioğlu geeft de bal voor. Karagözoğulları controleert de bal met de borst. Karagözoğulları passt de bal zonder na te denken. Erçetin is nu in balbezit. Erçetin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAPLANSPOR - Balıkesir.1966 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAPLANSPOR 48%, Balıkesir.1966 52%.
KAPLANSPOR - Balıkesir.1966 1:5