Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tatanka Galatasaray FC 1905
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Kızmaz is nu in balbezit. Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna passt de bal in één keer door. Hakim rent richting de bal. Hakim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Trabzonluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toplu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toplu passt de bal met de wreef. Daar is Hakim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakim haalt uit met een fantastische trap. Tandoğan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatanka 54%, Galatasaray FC 1905 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tatanka - Galatasaray FC 1905 0:0

48e minuut.
Kızmaz is nu in balbezit. Kızmaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilecik met een snelle inworp. Tuna geeft de bal voor. Tandoğan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Tuna heeft problemen om de bal te vangen. Trabzonlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabzonlular passt de bal in één keer door. Tekiralp is nu in balbezit. Tekiralp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Trabzonlular verovert de bal door een tackle van achteren. Hakim rent richting de bal. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Trabzonluoğlu passt de bal zonder na te denken. Hakim is nu in balbezit. Uzeli is nu in balbezit. Hakim onderschept slim de pass. Hakim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Van onderschept slim de pass. Van speelt de bal door. Hakim is nu in balbezit. Hakim schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tatanka 66%, Galatasaray FC 1905 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tatanka - Galatasaray FC 1905 0:0