Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dodurga Spor AAKFC89
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Ekşici bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtoğlu is nu in balbezit. Karaman maakt een afschuwelijke overtreding. Karaman is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Duvarcı passt de bal met de wreef. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu passt de bal zonder na te denken. Seferoğlu rent richting de bal. Seferoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Seferoğlu probeert naar een medespeler te passen. İlker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yurtoğlu. İlker moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. İlker kan niet meer verder spelen. Samatyalı komt het veld opgelopen. Boğatay met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Duvarcı probeert de bal aan de voet te houden. Boğatay is nu in balbezit. Seferoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seferoğlu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Boğatay rent richting de bal. Boğatay geeft een lange en hoge pass. Tekinoğlu is nu in balbezit. Bakış onderschept slim de pass. Bakış draait met de bal, schiet en ... Arıkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ersözlü onderschept slim de pass. Ersözlü geeft een lange en hoge pass. Tekinoğlu rent richting de bal. Tekinoğlu geeft een lange en hoge pass. Bakış probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Atsız rent richting de bal. Atsız geeft een lange en hoge pass. Yulmaz kopt de bal weg. Seferoğlu rent richting de bal. Seferoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodurga Spor 46%, AAKFC89 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dodurga Spor - AAKFC89 0:0

49e minuut.
Samatyalı passt de bal in één keer door. Atsız is nu in balbezit. Ersözlü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ersözlü krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Ersözlü geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duvarcı de bal. Met opzet legt Boğatay zijn tegenspeler op de grond. Boğatay is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Yurtoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakış is nu in balbezit. Yurtoğlu is nu in balbezit. Bakış onderschept slim de pass. Bakış haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Seferoğlu is nu in balbezit. Şırnaklıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şırnaklıoğlu geeft de bal voor. Emin rent richting de bal. Emin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Bakış passt de bal in één keer door. Şırnaklıoğlu is nu in balbezit. Pekdemir maakt een afschuwelijke overtreding. Pekdemir krijgt een gele kaart. Şırnaklıoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Şırnaklıoğlu met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodurga Spor 62%, AAKFC89 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dodurga Spor - AAKFC89 0:0