Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackburn City ♥ Beşiktaş ♥
taktik Tactiek F E D A
45% Balbezit 55%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 49
slecht Schieten solide
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Tekel geeft een hoge lob. Inworp. Autreve met een snelle inworp. Ampuero is nu in balbezit. Ampuero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Ampuero passt de bal zonder na te denken. Yakarcaklı is nu in balbezit. Üsteğmen is nu in balbezit. Yakarcaklı onderschept slim de pass. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - ♥ Beşiktaş ♥ 0:1

7e minuut.
Kaundjiev onderschept slim de pass. Kaundjiev met een sublieme pass. Ampuero kan de bal niet met de borst controleren. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ampuero kopt de bal weg. Yakarcaklı probeert de bal aan de voet te houden. Wat een zware overtreding van Atik ... Strafschop! Yakarcaklı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yakarcaklı legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Kaundjiev rent richting de bal. Kaundjiev passt de bal zonder na te denken. Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ... Malatyalıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - ♥ Beşiktaş ♥ 0:2

12e minuut.
Autreve speelt de bal door. Daar is Ampuero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ampuero probeert naar een medespeler te passen. Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap. Malatyalıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Autreve passt de bal zonder na te denken. Ampuero is nu in balbezit. Ampuero passt de bal met de wreef. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - ♥ Beşiktaş ♥ 0:3

19e minuut.
Tekel met de inworp. Atik probeert naar een medespeler te passen. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ampuero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ampuero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - ♥ Beşiktaş ♥ 0:4

21e minuut.
Doeltrap. Ördekçioğlu trapt de bal weg van het doel. Yılmazer kopt de bal weg. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampuero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ördekçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Autreve zal de hoekschop nemen. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - ♥ Beşiktaş ♥ 0:5

24e minuut.
Şaner passt de bal met de wreef. Alaşan is nu in balbezit. Corryn begaat een overtreding. Alaşan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Alaşan kan niet meer verder spelen. Kurutluoğlu komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Doeltrap. Malatyalıoğlu trapt de bal weg. Kaundjiev kopt de bal weg. Ampuero rent richting de bal. Ampuero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - ♥ Beşiktaş ♥ 0:6

31e minuut.
Yakarcaklı probeert de bal met de borst te controleren. Belenardıç speelt de bal door. Klungelig pakt Atik de bal. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampuero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Şaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev passt de bal in één keer door. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Papadimitropoulos controleert de bal met de borst. Papadimitropoulos probeert naar een medespeler te passen. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampuero rent richting de bal. Ampuero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Autreve zal de hoekschop nemen. Üsteğmen kopt de bal weg. Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Yılmazer met een sublieme pass. Şaner rent richting de bal. Basmacı is nu in balbezit. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn City 85%, ♥ Beşiktaş ♥ 15%.
Blackburn City - ♥ Beşiktaş ♥ 0:6

48e minuut.
Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Autreve passt de bal zonder na te denken. Ampuero rent richting de bal. Ampuero haalt uit met een fantastische trap. Malatyalıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - ♥ Beşiktaş ♥ 0:7

51e minuut.
Corryn onderschept slim de pass. Corryn speelt de bal door. Kaundjiev speelt de bal door. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampuero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Corryn kopt de bal weg. Belenardıç heeft problemen om de bal te vangen. Çiftelli rent richting de bal. Yakarcaklı verovert de bal door een tackle van achteren. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ördekçioğlu kopt de bal weg. Atik probeert de bal aan de voet te houden. Ampuero is nu in balbezit. Ampuero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - ♥ Beşiktaş ♥ 0:8

59e minuut.
Autreve verovert de bal door een tackle van achteren. Autreve geeft een lange en hoge pass. Ördekçioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Atik rent richting de bal. Autreve onderschept slim de pass. Autreve met een sublieme pass. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malatyalıoğlu trapt de bal weg. Autreve is nu in balbezit. Klungelig pakt Autreve de bal. Autreve geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Autreve probeert naar een medespeler te passen. Kaundjiev heeft problemen om de bal te vangen. Kaundjiev speelt de bal door. Ampuero is nu in balbezit. Ampuero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - ♥ Beşiktaş ♥ 0:9

79e minuut.
Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı passt de bal zonder na te denken. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampuero schiet op doel. Ördekçioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Papadimitropoulos passt de bal in één keer door. Autreve is nu in balbezit. Autreve probeert naar een medespeler te passen. Ampuero is nu in balbezit. Ampuero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kaundjiev heeft problemen om de bal te vangen. Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yakarcaklı verovert de bal door een tackle van achteren. Ampuero is nu in balbezit. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ... Malatyalıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn City 85%, ♥ Beşiktaş ♥ 15%.
Blackburn City - ♥ Beşiktaş ♥ 0:9