Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emperor Protects BizimSpor
442 Tactiek bizim 433
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
28 gemiddelde waardering 26.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Muşlular, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arzu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mannoni. Mannoni krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Bingöl geeft een hoge lob. Inworp. Erduyan met de inworp. Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mannoni passt de bal zonder na te denken. Giray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samancı schiet op doel. Kusaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bingöl verovert de bal door een tackle van achteren. Bingöl geeft een lange en hoge pass. Giray kopt de bal weg. Samancı rent richting de bal. Samancı haalt uit met een fantastische trap. Kusaini bokst de bal weg. Tundur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannoni geeft de bal voor. Belkemiren is nu in balbezit. Belkemiren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Belkemiren rent richting de bal. Civelek onderschept slim de pass. Civelek met een sublieme pass. Giray rent richting de bal. Giray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emperor Protects 57%, BizimSpor 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emperor Protects - BizimSpor 0:0

46e minuut.
Hocalar komt het veld opgelopen. Turansoy komt het veld opgelopen. Özdem komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Turansoy speelt de bal door. Samancı is nu in balbezit. Uzak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Samancı raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arzu neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Hocalar verovert de bal door een tackle van achteren. Hocalar geeft een lange en hoge pass. Arzu rent richting de bal. Arzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emperor Protects - BizimSpor 0:1

62e minuut.
Yandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem rent richting de bal. Yandık verovert de bal door een tackle van achteren. Fakılı verovert de bal door een tackle van achteren. Fakılı geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Fakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muşlular rent richting de bal. Muşlular speelt de bal door. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emperor Protects 80%, BizimSpor 20%.
Emperor Protects - BizimSpor 0:1