Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFENEM Balıkesir.1966
424 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Işınsu speelt de bal door. Karagözoğulları met een sublieme pass. Düdükçü is nu in balbezit. Daar is Erçetin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erçetin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Işınsu geeft de bal voor. Yerli rent richting de bal. Cundalı begaat een overtreding. Yerli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yerli met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Malatyalılar met een sublieme pass. Daar is Işınsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Işınsu passt de bal met de wreef. Erçetin is nu in balbezit. Erçetin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tavacı kopt de bal weg. Zoralmaz heeft problemen om de bal te vangen. Erçetin rent richting de bal. Erçetin haalt uit met een fantastische trap. Sözerdem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFENEM - Balıkesir.1966 0:1

22e minuut.
Zoralmaz geeft een hoge lob. Bilecikliler rent richting de bal. Tavacı is nu in balbezit. Bilecikliler verovert de bal door een tackle van achteren. Bilecikliler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Soydaş geeft een hoge lob. Tekin speelt de bal door. Daar is Düdükçü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilecikliler rent richting de bal. Bilecikliler haalt uit met een fantastische trap. Bulmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Malatyalılar rent richting de bal. Malatyalılar geeft een hoge lob. Soydaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Soydaş haalt uit met een fantastische trap. Fistanlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFENEM 43%, Balıkesir.1966 57%.
AFENEM - Balıkesir.1966 0:1

66e minuut.
Tavacı rent richting de bal. Şaner onderschept slim de pass. Şaner met een sublieme pass. Körler is nu in balbezit. Körler schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFENEM 36%, Balıkesir.1966 64%.
AFENEM - Balıkesir.1966 0:1