Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARF FC KAPLANSPOR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
İskitler trapt de bal weg van het doel. Savaşkan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Adaman de bal onder controle te krijgen. Ertem is nu in balbezit. Ertem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Türkyılmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartınlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ata krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ata rent richting de bal. Kartal onderschept slim de pass. Fidan rent richting de bal. Kartal verovert de bal door een tackle van achteren. Kartal geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ARF FC - KAPLANSPOR 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARF FC 47%, KAPLANSPOR 53%.
ARF FC - KAPLANSPOR 1:0

48e minuut.
Üzümlü onderschept slim de pass. Bartınlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertem is nu in balbezit. Ertem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARF FC - KAPLANSPOR 2:0

55e minuut.
Kartal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fidan is nu in balbezit. Kartal begaat een overtreding. Kartal krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kartal bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçük verovert de bal door een tackle van achteren. Küçük passt de bal in één keer door. Ata is nu in balbezit. Ata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Türkeroğlu is nu in balbezit. Türkeroğlu passt de bal met de wreef. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertem onderschept slim de pass. Ertem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Karabüklüler probeert de bal met de borst te controleren. Karabüklüler passt de bal zonder na te denken. Ulaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçük onderschept slim de pass. Küçük haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Savaşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manisalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşkan maakt een afschuwelijke overtreding. Savaşkan krijgt een gele kaart.

76e minuut.
İskitler trapt de bal weg van het doel. Inworp. Türkyılmaz met de inworp. Savaşkan kan de bal niet met de borst controleren. Savaşkan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Üzümlü onderschept slim de pass. Ata is nu in balbezit. Ata speelt de bal door. Küçük bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçük draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ARF FC - KAPLANSPOR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARF FC 45%, KAPLANSPOR 55%.
ARF FC - KAPLANSPOR 2:1