Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AAKFC89 Galatasaray FC 1905
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Saban rent richting de bal. Saban geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tekinoğlu de bal onder controle te krijgen. Hakim is nu in balbezit. Hakim draait met de bal, schiet en ... Arıkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yurtoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Hakim rent richting de bal. Hakim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AAKFC89 - Galatasaray FC 1905 0:1

19e minuut.
Tuna rent richting de bal. Tuna met een sublieme pass. Hakim rent richting de bal. Hakim haalt uit met een fantastische trap. Arıkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AAKFC89 - Galatasaray FC 1905 0:2

28e minuut.
Duvarcı speelt de bal door. Seferoğlu is nu in balbezit. Seferoğlu passt de bal in één keer door. Duvarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAKFC89 - Galatasaray FC 1905 1:2

34e minuut.
Karan is nu in balbezit. Akköprü is nu in balbezit. Akköprü passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Duvarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcı geeft een lange en hoge pass. Akköprü probeert de bal aan de voet te houden. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AAKFC89 - Galatasaray FC 1905 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAKFC89 55%, Galatasaray FC 1905 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AAKFC89 - Galatasaray FC 1905 2:2

51e minuut.
Özeren speelt de bal door. Zaferoğlu is nu in balbezit. Zaferoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Tuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuna haalt uit met een fantastische trap. Arıkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AAKFC89 - Galatasaray FC 1905 2:3

74e minuut.
Yurtoğlu is nu in balbezit. Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna passt de bal in één keer door. Hakim rent richting de bal. Hakim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AAKFC89 64%, Galatasaray FC 1905 36%.
AAKFC89 - Galatasaray FC 1905 2:3