Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
♥ Beşiktaş ♥ Emperor Protects
F E D A Tactiek 442
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 28.2
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Pantazescu geeft een hoge lob. Yandık heeft problemen om de bal te vangen. Faigl rent richting de bal. Faigl schiet op doel. Kusaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 1:0

6e minuut.
Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingel is nu in balbezit. Pingel passt de bal met de wreef. Faigl is nu in balbezit. Faigl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 2:0

8e minuut.
Reymond passt de bal zonder na te denken. Pingel probeert naar een medespeler te passen. Pantazescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reymond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reymond draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 3:0

11e minuut.
Faigl rent richting de bal. Faigl haalt uit met een fantastische trap. Tundur met een sublieme pass. Autreve geeft een hoge lob. Faigl krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pantazescu geeft een hoge lob. Faigl kopt de bal weg. Mannoni rent richting de bal. Reymond verovert de bal door een tackle van achteren. Reymond draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kusaini met een harde bal richting middenveld. Pingel kopt de bal weg. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Autreve rent richting de bal. Autreve geeft de bal voor. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl is nu in balbezit. Faigl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pantazescu speelt de bal door. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl verovert de bal door een tackle van achteren. Faigl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 4:0

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kusaini met een harde bal richting middenveld. Yılmazer kopt de bal weg. Reymond is nu in balbezit. Reymond draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kusaini met een harde bal richting middenveld. Pingel is nu in balbezit. Pingel met een sublieme pass. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Erduyan heeft problemen om de bal te vangen. Reymond rent richting de bal. Reymond passt de bal met de wreef. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl haalt uit met een fantastische trap. Kusaini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 5:0

41e minuut.
Reymond geeft de bal voor. Faigl heeft problemen om de bal te vangen. Yandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl onderschept slim de pass. Faigl haalt uit met een fantastische trap. Kusaini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reymond is nu in balbezit. Reymond draait met de bal, schiet en ... Kusaini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 6:0

42e minuut.
Brion speelt de bal door. Alkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkan passt de bal in één keer door. Reymond is nu in balbezit. Reymond draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pingel de bal. Pingel geeft een lange en hoge pass. Faigl springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 7:0

45e minuut.
Inworp. Autreve met een snelle inworp. Pantazescu probeert naar een medespeler te passen. Autreve geeft een lange en hoge pass. Faigl springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 12%, Emperor Protects 88%.
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 7:0

49e minuut.
Mondragón geeft een lange en hoge pass. Faigl rent richting de bal. Faigl speelt de bal door. Reymond rent richting de bal. Reymond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pingel passt de bal met de wreef. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl speelt de bal door. Reymond is nu in balbezit. Reymond schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Uzak onderschept slim de pass. Reymond is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Uzak ... Strafschop! Reymond is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faigl legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kusaini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 8:0

55e minuut.
Kosznik kopt de bal weg. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón passt de bal met de wreef. Faigl rent richting de bal. Faigl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Reymond kan de bal niet met de borst controleren. Uzak rent richting de bal. Reymond verovert de bal door een tackle van achteren. Reymond schiet op doel. Kusaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 9:0

60e minuut.
Doeltrap. Kusaini trapt de bal weg van het doel. Pantazescu kopt de bal weg. Faigl heeft problemen om de bal te vangen. Faigl draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 10:0

63e minuut.
Pantazescu passt de bal met de wreef. Daar is Faigl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faigl geeft de bal voor. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pingel met een sublieme pass. Klungelig pakt Faigl de bal. Faigl passt de bal zonder na te denken. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond schiet op doel. Kusaini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Faigl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faigl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 11:0

81e minuut.
Pingel verovert de bal door een tackle van achteren. Pingel probeert naar een medespeler te passen. Reymond heeft problemen om de bal te vangen. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tundur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Autreve de bal. Autreve geeft de bal voor. Reymond rent richting de bal. Reymond schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Yılmazer kopt de bal weg. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond met een sublieme pass. Faigl rent richting de bal. Faigl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 12:0

90e minuut.
Yılmazer verovert de bal door een tackle van achteren. Yılmazer speelt de bal door. Klungelig pakt Reymond de bal. Reymond schiet op doel. Faigl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 11%, Emperor Protects 89%.
♥ Beşiktaş ♥ - Emperor Protects 13:0