Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balıkesir.1966 ♥ Beşiktaş ♥
Normal Tactiek F E D A
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 48.1
average Schieten very good
hopeless Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts geeft een lange en hoge pass. Autreve speelt de bal door. Faigl is nu in balbezit. Faigl draait met de bal, schiet en ... Bulmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Tavacı is nu in balbezit. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalı draait met de bal, schiet en ... Bulmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bulmaz trapt de bal weg van het doel. Pingel kopt de bal weg. Klungelig pakt Çekin de bal. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:1

10e minuut.
Autreve geeft een lange en hoge pass. Faigl rent richting de bal. Tunalı rent richting de bal. Faigl rent richting de bal. Faigl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Ertekin rent richting de bal. Ertekin geeft een hoge lob. Autreve kopt de bal weg. Pantazescu geeft een hoge lob. Faigl springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Yerli controleert de bal met de borst. Pingel met een sublieme pass. Pantazescu met een sublieme pass. Faigl heeft problemen om de bal te vangen. Faigl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pingel kopt de bal weg. Autreve speelt de bal door. Daar is Fistanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faigl rent richting de bal. Faigl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Autreve probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tunalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çekin rent richting de bal. Tunalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:2

22e minuut.
Autreve probeert naar een medespeler te passen. Çekin is nu in balbezit. Tunalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalı schiet op doel. Bulmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:3

24e minuut.
Fistanlı geeft een hoge lob. Faigl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Autreve kopt de bal weg. Faigl is nu in balbezit. Faigl haalt uit met een fantastische trap. Bulmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pantazescu met een sublieme pass. Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Autreve geeft een hoge lob. Faigl is nu in balbezit. Faigl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:4

29e minuut.
Bulmaz met een harde bal richting middenveld. Pantazescu met een sublieme pass. Autreve probeert naar een medespeler te passen. Daar is Faigl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faigl schiet op doel. Bulmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:5

31e minuut.
Çekin rent richting de bal. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı geeft de bal voor. Faigl rent richting de bal. Faigl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fistanlı de bal onder controle te krijgen. Bulmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:6

34e minuut.
Ertekin is nu in balbezit. Autreve onderschept slim de pass. Autreve probeert naar een medespeler te passen. Faigl rent richting de bal. Faigl draait met de bal, schiet en ... Paal! Bulmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:7

36e minuut.
Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı passt de bal in één keer door. Ertekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl onderschept slim de pass. Faigl haalt uit met een fantastische trap. Bulmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Autreve rent richting de bal. Autreve geeft een hoge lob. Faigl heeft problemen om de bal te vangen. Tunalı rent richting de bal. Tunalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tunalı schiet op doel. Çekin geeft een hoge lob. Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu geeft een lange en hoge pass. Faigl springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balıkesir.1966 88%, ♥ Beşiktaş ♥ 12%.
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:7

46e minuut.
Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl speelt de bal door. Tunalı rent richting de bal. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:8

48e minuut.
Tavacı rent richting de bal. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu met een sublieme pass. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. Bulmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Fistanlı is nu in balbezit. Faigl onderschept slim de pass. Faigl draait met de bal, schiet en ... Bulmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:9

51e minuut.
Tunalı passt de bal in één keer door. Ertekin probeert de bal aan de voet te houden. Autreve rent richting de bal. Autreve geeft een lange en hoge pass. Faigl springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Çekin trapt de bal weg van het doel. Autreve kopt de bal weg. Klungelig pakt Fistanlı de bal. Faigl rent richting de bal. Faigl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:10

60e minuut.
Pingel verovert de bal door een tackle van achteren. Pingel probeert naar een medespeler te passen. Autreve met een sublieme pass. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingel passt de bal zonder na te denken. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı schiet op doel. Çekin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pingel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Faigl springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:11

63e minuut.
Fistanlı rent richting de bal. Tunalı onderschept slim de pass. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl haalt uit met een fantastische trap. Bulmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:12

64e minuut.
Autreve passt de bal in één keer door. Pingel is nu in balbezit. Pingel passt de bal zonder na te denken. Faigl rent richting de bal. Faigl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Işınsu passt de bal in één keer door. Güneylioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingel onderschept slim de pass. Pingel geeft de bal voor. Klungelig pakt Fistanlı de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bulmaz probeert naar een medespeler te passen. Ertekin heeft problemen om de bal te vangen. Autreve probeert naar een medespeler te passen. Faigl rent richting de bal. Faigl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bulmaz trapt de bal weg van het doel. Pingel kopt de bal weg. Faigl is nu in balbezit. Faigl schiet op doel. Bulmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:13

75e minuut.
Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingel passt de bal in één keer door. Autreve probeert naar een medespeler te passen. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:14

79e minuut.
Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu speelt de bal door. Fistanlı heeft problemen om de bal te vangen. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Faigl rent richting de bal. Faigl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:15

82e minuut.
Mondragón met de inworp. Autreve rent richting de bal. Autreve geeft de bal voor. Faigl controleert de bal met de borst. Faigl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pantazescu geeft de bal voor. Faigl heeft problemen om de bal te vangen. Çekin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Faigl raakt geblesseerd tijdens het duel. Faigl zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Güneylioğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pingel met een snelle inworp. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fistanlı met een sublieme pass. Güneylioğlu is nu in balbezit. Güneylioğlu geeft een hoge lob. Pingel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pingel probeert naar een medespeler te passen. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı passt de bal zonder na te denken. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balıkesir.1966 87%, ♥ Beşiktaş ♥ 13%.
Balıkesir.1966 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:15