Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackburn City Galatasaray FC 1905
taktik Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Çiftelli met een sublieme pass. Tokat is nu in balbezit. Tokat geeft een hoge lob. Atik is nu in balbezit. Atik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Şaner springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Çiftelli is nu in balbezit. Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna passt de bal met de wreef. Hakim rent richting de bal. Hakim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Galatasaray FC 1905 0:1

11e minuut.
Tokat speelt de bal door. Çiftelli is nu in balbezit. Çiftelli met een sublieme pass. Basmacı is nu in balbezit. Basmacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tuna is nu in balbezit. Tuna probeert naar een medespeler te passen. Ördekçioğlu rent richting de bal. Hakim verovert de bal door een tackle van achteren. Hakim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Şaner rent richting de bal. Şaner met een sublieme pass. Basmacı is nu in balbezit. Basmacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blackburn City - Galatasaray FC 1905 1:1

37e minuut.
Tuna rent richting de bal. Hakim is nu in balbezit. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna haalt uit met een fantastische trap. Malatyalıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Galatasaray FC 1905 1:2

41e minuut.
Ülker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tokat met een snelle inworp. Şaner is nu in balbezit. Şaner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Akköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköprü speelt de bal door. Şaner rent richting de bal. Basmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Basmacı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blackburn City - Galatasaray FC 1905 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn City 48%, Galatasaray FC 1905 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blackburn City - Galatasaray FC 1905 2:2

48e minuut.
Trabzonluoğlu probeert naar een medespeler te passen. Özeren is nu in balbezit. Özeren speelt de bal door. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Çiftelli rent richting de bal. Çiftelli passt de bal met de wreef. Basmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaner rent richting de bal. Şaner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kurutluoğlu geeft een lange en hoge pass. Saban kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurutluoğlu zal de hoekschop nemen. Basmacı maakt een snoekduik en kopt de bal. Türktöre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ülker de bal. Çiftelli rent richting de bal. Çiftelli draait met de bal, schiet en ... Türktöre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blackburn City - Galatasaray FC 1905 3:2

78e minuut.
Özgüven geeft de bal voor. Belenardıç rent richting de bal. Belenardıç passt de bal met de wreef. Basmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Basmacı schiet op doel. Türktöre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackburn City 37%, Galatasaray FC 1905 63%.
Blackburn City - Galatasaray FC 1905 3:2