Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emperor Protects Tatanka
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birecik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toplu is nu in balbezit. Toplu draait met de bal, schiet en ... Kusaini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emperor Protects - Tatanka 0:1

9e minuut.
Erduyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birecik met de inworp. Toplu rent richting de bal. Toplu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Alkan rent richting de bal. Alkan passt de bal in één keer door. Brion is nu in balbezit. Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emperor Protects - Tatanka 1:1

22e minuut.
Kosznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Besni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kosznik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kosznik met een snel genomen vrije trap. Daar is Hacıbektaşıveli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Birecik zal de hoekschop nemen. Sütçüimam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütçüimam haalt uit met een fantastische trap. Uzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emperor Protects 47%, Tatanka 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emperor Protects - Tatanka 1:1

47e minuut.
Brion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş speelt de bal door. Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Emperor Protects - Tatanka 2:1

55e minuut.
Sütçüimam speelt de bal door. Klungelig pakt Toplu de bal. Sütçüimam rent richting de bal. Toplu rent richting de bal. Toplu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Onofraş passt de bal in één keer door. Alkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkan speelt de bal door. Brion rent richting de bal. Brion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hacıbektaşıveli is nu in balbezit. Onofraş verovert de bal door een tackle van achteren. Onofraş speelt de bal door. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emperor Protects - Tatanka 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emperor Protects 40%, Tatanka 60%.
Emperor Protects - Tatanka 3:1