Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dodurga Spor ARF FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Türkyılmaz probeert naar een medespeler te passen. Samatyalı is nu in balbezit. Alaşahin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alaşahin krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Karaman met een sublieme pass. Bakış rent richting de bal. Bakış passt de bal in één keer door. Karaman is nu in balbezit. Karaman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Damat trapt de bal weg van het doel. Emin kopt de bal weg. Ulaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dodurga Spor - ARF FC 1:0

31e minuut.
Boğatay is nu in balbezit. Türkeroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yandık. Türkeroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kartal komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kartal met een sublieme pass. Durak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yandık. Yandık krijgt een gele kaart. Durak raakt geblesseerd tijdens het duel. Durak met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodurga Spor 40%, ARF FC 60%.
Dodurga Spor - ARF FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dodurga Spor 55%, ARF FC 45%.
Dodurga Spor - ARF FC 1:0