Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray FC 1905 ♥ Beşiktaş ♥
Normal Tactiek F E D A
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 44.3
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Ottman speelt de bal door. Yörükali is nu in balbezit. Yörükali geeft de bal voor. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna met een sublieme pass. Saban is nu in balbezit. Ottman rent richting de bal. Ottman draait met de bal, schiet en ... Türktöre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Tuna rent richting de bal. Yörükali onderschept slim de pass. Yörükali met een sublieme pass. Papadimitropoulos is nu in balbezit. Papadimitropoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı probeert naar een medespeler te passen. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampuero draait met de bal, schiet en ... Ülker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ülker is nu in balbezit. Ampuero rent richting de bal. Ampuero passt de bal met de wreef. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ampuero is nu in balbezit. Ampuero speelt de bal door. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı schiet op doel. Türktöre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC 1905 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:1

17e minuut.
Cicimen kopt de bal weg. Papadimitropoulos rent richting de bal. Papadimitropoulos met een sublieme pass. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı passt de bal in één keer door. Ampuero is nu in balbezit. Ampuero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC 1905 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:2

23e minuut.
Tuna is nu in balbezit. Gręda verovert de bal door een tackle van achteren. Gręda passt de bal met de wreef. Ampuero rent richting de bal. Ampuero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Özeren heeft problemen om de bal te vangen. Ottman rent richting de bal. Özeren begaat een overtreding. Ottman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ottman kan niet meer verder spelen. Gómez komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Türktöre probeert naar een medespeler te passen. Yörükali kopt de bal weg. Özeren probeert de bal met de borst te controleren. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC 1905 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:3

27e minuut.
Türktöre trapt de bal weg van het doel. Papadimitropoulos speelt de bal door. Ampuero is nu in balbezit. Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC 1905 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:4

29e minuut.
Saban geeft een lange en hoge pass. Gómez geeft een lange en hoge pass. Daar is Özgüven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Yörükali kopt de bal weg. Daar is Yakarcaklı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akköprü is nu in balbezit. Yakarcaklı verovert de bal door een tackle van achteren. Yakarcaklı schiet op doel. Türktöre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray FC 1905 83%, ♥ Beşiktaş ♥ 17%.
Galatasaray FC 1905 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:4

53e minuut.
Yörükali verovert de bal door een tackle van achteren. Yörükali passt de bal met de wreef. Daar is Yakarcaklı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ampuero rent richting de bal. Ampuero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı probeert naar een medespeler te passen. Ampuero rent richting de bal. Ampuero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC 1905 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:5

60e minuut.
Trabzonluoğlu rent richting de bal. Yörükali heeft problemen om de bal te vangen. Papadimitropoulos rent richting de bal. Papadimitropoulos geeft een hoge lob. Ampuero rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ülker rent richting de bal. Ülker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gómez met een snelle inworp. Yörükali geeft een hoge lob. Türktöre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türktöre trapt de bal weg. Gómez kopt de bal weg. Ampuero is nu in balbezit. Ampuero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Özgüven met een harde bal richting middenveld. Gómez kopt de bal weg. Ampuero probeert de bal met de borst te controleren. Ampuero draait met de bal, schiet en ... Türktöre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez met een sublieme pass. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC 1905 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:6

75e minuut.
Akköprü rent richting de bal. Akköprü speelt de bal door. Özeren heeft problemen om de bal te vangen. Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC 1905 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:7

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türktöre trapt de bal weg. Filczyk kopt de bal weg. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Yörükali probeert naar een medespeler te passen. Papadimitropoulos is nu in balbezit. Papadimitropoulos geeft een lange en hoge pass. Ampuero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray FC 1905 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:8

82e minuut.
Ampuero heeft problemen om de bal te vangen. Ampuero passt de bal met de wreef. Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap. Türktöre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Türktöre trapt de bal weg. Papadimitropoulos kopt de bal weg. Özeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı verovert de bal door een tackle van achteren. Yakarcaklı schiet op doel. Türktöre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Ampuero de bal onder controle te krijgen. Özeren rent richting de bal. Gómez rent richting de bal. Ampuero rent richting de bal. Ampuero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray FC 1905 92%, ♥ Beşiktaş ♥ 8%.
Galatasaray FC 1905 - ♥ Beşiktaş ♥ 0:8