Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFENEM Emperor Protects
424 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 28.5
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Bilecikliler de bal. Körler rent richting de bal. Brion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brion krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur geeft een hoge lob. Körler bereikt de bal nog maar net als eerste. Körler draait met de bal, schiet en ... Kusaini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFENEM - Emperor Protects 1:0

9e minuut.
Cundalı geeft de bal voor. Inworp. Erduyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alkan met een sublieme pass. Onofraş met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kavasoğlu speelt de bal door. Körler is nu in balbezit. Mannoni is nu in balbezit. Körler onderschept slim de pass. Körler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Soydaş rent richting de bal. Soydaş met een sublieme pass. Körler rent richting de bal. Körler schiet op doel. Uzak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tekin met een sublieme pass. Cundalı is nu in balbezit. Belkemiren verovert de bal door een tackle van achteren. Belkemiren schiet op doel. Sözerdem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kavasoğlu met een sublieme pass. Körler rent richting de bal. Mannoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bilecikliler verovert de bal door een tackle van achteren. Bilecikliler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kusaini trapt de bal weg van het doel. Tekin kopt de bal weg. Bilecikliler rent richting de bal. Bilecikliler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tekin probeert naar een medespeler te passen. Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak geeft de bal voor. Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFENEM 52%, Emperor Protects 48%.
AFENEM - Emperor Protects 1:0

65e minuut.
Kosznik geeft de bal voor. Belkemiren kopt de bal weg. Brion controleert de bal met de borst. Brion draait met de bal, schiet en ... Zoralmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Zoralmaz onderschept slim de pass. Zoralmaz probeert naar een medespeler te passen. Sincik heeft problemen om de bal te vangen. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Mannoni probeert naar een medespeler te passen. Onofraş probeert de bal met de borst te controleren. Onofraş passt de bal zonder na te denken. Belkemiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFENEM 45%, Emperor Protects 55%.
AFENEM - Emperor Protects 1:0