Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BizimSpor Galatasaray FC 1905
bizim 433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
18% Spel op eigen helft 82%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
26.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Saban probeert naar een medespeler te passen. Muşlular is nu in balbezit. Muşlular probeert naar een medespeler te passen. Arzu rent richting de bal. Arzu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Türktöre met een harde bal richting middenveld. Fakılı geeft een hoge lob. Özgüven heeft problemen om de bal te vangen. Giray bereikt de bal nog maar net als eerste. Giray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Giray bereikt de bal nog maar net als eerste. Samancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Giray rent richting de bal. Samancı is nu in balbezit. Samancı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giray rent richting de bal. Giray schiet op doel. Türktöre bokst de bal weg.

16e minuut.
Bilecik passt de bal in één keer door. Muşlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Muşlular passt de bal in één keer door. Samancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samancı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fakılı met een snelle inworp. Muşlular probeert de bal met de borst te controleren. Muşlular geeft een hoge lob. Arzu rent richting de bal. Arzu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Özeren onderschept slim de pass. Muşlular onderschept slim de pass. Arzu is nu in balbezit. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Özgüven de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Türktöre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Trabzonluoğlu is nu in balbezit. Fakılı is nu in balbezit. Fakılı met een sublieme pass. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Türktöre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Civelek onderschept slim de pass. Civelek geeft een hoge lob. Özgüven probeert de bal met de borst te controleren. Giray is nu in balbezit. Giray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fakılı is nu in balbezit. Fakılı passt de bal in één keer door. Samancı rent richting de bal. Samancı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - Galatasaray FC 1905 1:0

43e minuut.
Arzu haalt uit met een fantastische trap. Giray is nu in balbezit. Özgüven legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giray raakt geblesseerd tijdens het duel. Samancı legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Samancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samancı draait met de bal, schiet en ... Türktöre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - Galatasaray FC 1905 2:0

45e minuut.
Muşlular is nu in balbezit. Tuna onderschept slim de pass. Fakılı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fakılı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BizimSpor 13%, Galatasaray FC 1905 87%.
BizimSpor - Galatasaray FC 1905 2:0

46e minuut.
Özdem komt het veld opgelopen. Hocalar komt het veld opgelopen. Turansoy komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Özeren is nu in balbezit. Turansoy geeft een hoge lob. Özeren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arzu is nu in balbezit. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Türktöre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turansoy met de inworp. Saban verovert de bal door een tackle van achteren. Samancı rent richting de bal. Samancı schiet op doel. Türktöre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BizimSpor - Galatasaray FC 1905 3:0

55e minuut.
Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülker bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu onderschept slim de pass. Samancı is nu in balbezit. Samancı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arzu rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Özgüven geeft een lange en hoge pass. Fakılı kopt de bal weg. Arzu probeert de bal aan de voet te houden. Özdem is nu in balbezit. Özdem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Türktöre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Altınyol rent richting de bal. Altınyol geeft een lange en hoge pass. Saban controleert de bal met de borst. Muşlular is nu in balbezit. Muşlular geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BizimSpor 23%, Galatasaray FC 1905 77%.
BizimSpor - Galatasaray FC 1905 3:0