Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
♥ Beşiktaş ♥ Tatanka
F E D A Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 17.9
adequate Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ottman met de inworp. Yörükali geeft de bal voor. Gómez maakt een snoekduik en kopt de bal. Tandoğan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 1:0

5e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal zonder na te denken. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı schiet op doel. Uzeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 2:0

11e minuut.
Yörükali passt de bal in één keer door. Gómez rent richting de bal. Gómez met een sublieme pass. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 3:0

16e minuut.
Klungelig pakt Hacıbektaşıveli de bal. Papadimitropoulos rent richting de bal. Papadimitropoulos passt de bal in één keer door. Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 4:0

19e minuut.
Ottman geeft een lange en hoge pass. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı speelt de bal door. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hacıbektaşıveli is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez passt de bal in één keer door. Papadimitropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadimitropoulos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Birecik rent richting de bal. Papadimitropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Papadimitropoulos passt de bal in één keer door. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kozan speelt de bal door. Yörükali rent richting de bal. Yörükali speelt de bal door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 15%, Tatanka 85%.
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 4:0

50e minuut.
Yakarcaklı kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gómez de bal onder controle te krijgen. Gómez draait met de bal, schiet en ... Kızmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yakarcaklı is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Yakarcaklı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 5:0

54e minuut.
Daar is Toplu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gręda onderschept slim de pass. Gręda geeft een lange en hoge pass. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ottman rent richting de bal. Ottman met een sublieme pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 6:0

59e minuut.
Uzeli kopt de bal weg. Yörükali bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükali geeft de bal voor. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 7:0

60e minuut.
Yörükali rent richting de bal. Yörükali geeft een lange en hoge pass. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap. Uzeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tandoğan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 8:0

62e minuut.
Kozan probeert naar een medespeler te passen. Yörükali bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükali speelt de bal door. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Papadimitropoulos passt de bal met de wreef. Yakarcaklı controleert de bal met de borst. Trabzonlular is nu in balbezit. Yakarcaklı verovert de bal door een tackle van achteren. Yakarcaklı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 9:0

74e minuut.
Klungelig pakt Tekiralp de bal. Yörükali is nu in balbezit. Yörükali passt de bal met de wreef. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 10:0

80e minuut.
Kozan met een snelle inworp. Ottman heeft problemen om de bal te vangen. Ottman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yakarcaklı de bal. Yakarcaklı springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ottman rent richting de bal. Ottman passt de bal met de wreef. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı schiet op doel. Tandoğan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 11:0

85e minuut.
Yörükali controleert de bal met de borst. Yörükali geeft een lange en hoge pass. Besni heeft problemen om de bal te vangen. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hacıbektaşıveli de bal. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 12:0

86e minuut.
Tekiralp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toplu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakarcaklı verovert de bal door een tackle van achteren. Yakarcaklı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♥ Beşiktaş ♥ 14%, Tatanka 86%.
♥ Beşiktaş ♥ - Tatanka 13:0