Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAPLANSPOR AAKFC89
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Ekşici met een sublieme pass. Seferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seferoğlu passt de bal in één keer door. Karan rent richting de bal. Karan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fidan kopt de bal weg. Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir passt de bal zonder na te denken. Daar is Küçük, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küçük schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Seferoğlu is nu in balbezit. Seferoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Karan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seferoğlu is nu in balbezit. Seferoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Adaman rent richting de bal. Karan onderschept slim de pass. Karan passt de bal zonder na te denken. Seferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seferoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Atsız verovert de bal door een tackle van achteren. Atsız geeft een lange en hoge pass. Karan is nu in balbezit. Karan draait met de bal, schiet en ... İskitler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAPLANSPOR 51%, AAKFC89 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KAPLANSPOR - AAKFC89 0:0

74e minuut.
Karabüklüler bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabüklüler probeert naar een medespeler te passen. Küçük rent richting de bal. Küçük schiet op doel. Arıkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAPLANSPOR - AAKFC89 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAPLANSPOR 44%, AAKFC89 56%.
KAPLANSPOR - AAKFC89 1:0