Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SETOZ UNİTED Z.burnu
off Tactiek 352
43% Balbezit 57%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 48.5
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik speelt de bal door. Genghini rent richting de bal. Genghini haalt uit met een fantastische trap. Radacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Z.burnu 1:0

11e minuut.
Nizielski is nu in balbezit. Konik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nizielski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ionaş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thuram krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Genghini passt de bal met de wreef. Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik met een sublieme pass. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Z.burnu 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Anczok de bal. Kaźmierczyk met een sublieme pass. Chomik is nu in balbezit. Sayıner verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Radacki bokst de bal weg.

22e minuut.
Klungelig pakt Biskupek de bal. Kaźmierczyk rent richting de bal. Kaźmierczyk passt de bal zonder na te denken. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel. Radacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk met een sublieme pass. Bolatlı met een sublieme pass. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Biskupek passt de bal met de wreef. Nizielski speelt de bal door. Thuram rent richting de bal. Nizielski rent richting de bal. Nizielski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat. Uyanık speelt de bal door. Genghini kopt de bal weg. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 38%, Z.burnu 62%.
SETOZ UNİTED - Z.burnu 2:0

48e minuut.
Anczok speelt de bal door. Dankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuram verovert de bal door een tackle van achteren. Thuram schiet op doel. Uyanık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Z.burnu 2:1

51e minuut.
Umayr verovert de bal door een tackle van achteren. Umayr speelt de bal door. Nagel rent richting de bal. Genghini onderschept slim de pass. Genghini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Genghini is nu in balbezit. Genghini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bolatlı passt de bal zonder na te denken. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner passt de bal in één keer door. Genghini rent richting de bal. Genghini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Chomik is nu in balbezit. Chomik passt de bal met de wreef. Umayr is nu in balbezit. Umayr schiet op doel. Radacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kaźmierczyk met een sublieme pass. Arbizzani is nu in balbezit. Arbizzani passt de bal zonder na te denken. Zybertowicz is nu in balbezit. Zybertowicz geeft de bal voor. Uyanık bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk onderschept slim de pass. Kaźmierczyk met een sublieme pass. Umayr is nu in balbezit. Umayr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Konik geeft een lange en hoge pass. Chomik rent richting de bal. Sayıner onderschept slim de pass. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Z.burnu 3:1

79e minuut.
Sayıner speelt de bal door. Arbizzani met een sublieme pass. Biskupek met een sublieme pass. Nizielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ionaş met een snelle inworp. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok geeft een hoge lob. Zybertowicz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Konik is nu in balbezit. Konik geeft de bal voor. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 44%, Z.burnu 56%.
SETOZ UNİTED - Z.burnu 3:1