Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doğanlar44 SK serkanbruges
532 Tactiek d2
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.2 gemiddelde waardering 36.6
very good Schieten adequate
poor Passen good
good Verdedigen poor


1e minuut.
Marinho geeft de bal voor. Zysset kan de bal niet met de borst controleren. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - serkanbruges 1:0

17e minuut.
Vartiainen kopt de bal weg. Schubert rent richting de bal. Schubert passt de bal in één keer door. Daar is Blocher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blocher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Doğanlar44 SK - serkanbruges 1:1

26e minuut.
Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert passt de bal met de wreef. Blocher rent richting de bal. Blocher haalt uit met een fantastische trap. Mürekkepçioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Barański probeert naar een medespeler te passen. Marinho speelt de bal door. Jongh is nu in balbezit. Jongh schiet op doel. Belözoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - serkanbruges 2:1

39e minuut.
Abasıyanık geeft een hoge lob. Vartiainen kan de bal niet met de borst controleren. Inworp. Üzülmez met een snelle inworp. Vartiainen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ersöz geeft een hoge lob. Daar is Pawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawan met een sublieme pass. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Jongh kopt de bal weg. Stolc speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Üzülmez zal de hoekschop nemen. Belözoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğanlar44 SK 42%, serkanbruges 58%.
Doğanlar44 SK - serkanbruges 2:1

46e minuut.
Noverraz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Diyarbakırlıoğlu geeft de bal voor. Pawan speelt de bal door. Daar is Boccotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vartiainen onderschept slim de pass. Vartiainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Səfəroğlu geeft de bal voor. Blocher is nu in balbezit. Blocher probeert naar een medespeler te passen. Mascherpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascherpa draait met de bal, schiet en ... Mürekkepçioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Mürekkepçioğlu speelt de bal door. Schubert is nu in balbezit. Schubert geeft een lange en hoge pass. Blocher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Doğanlar44 SK - serkanbruges 2:2

69e minuut.
Boccotti verovert de bal door een tackle van achteren. Schubert is nu in balbezit. Schubert passt de bal in één keer door. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - serkanbruges 2:3

71e minuut.
Mascherpa kopt de bal weg. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersöz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blocher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mascherpa neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Mürekkepçioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Karanka de la Hoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokses rent richting de bal. Tokses geeft een lange en hoge pass. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Vartiainen probeert naar een medespeler te passen. Schubert rent richting de bal. Üzülmez verovert de bal door een tackle van achteren. Üzülmez geeft een hoge lob. Jongh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Doğanlar44 SK - serkanbruges 3:3

90e minuut.
Pawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abasıyanık de bal. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Schubert rent richting de bal. Schubert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Diyarbakırlıoğlu de bal. Blocher rent richting de bal. Blocher schiet op doel. Mürekkepçioğlu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğanlar44 SK 49%, serkanbruges 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Doğanlar44 SK - serkanbruges 3:3