Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportif FK karimspor
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 22.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Samsat probeert de bal met de borst te controleren. Tanrıkulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsat speelt de bal door. Baygır rent richting de bal. Baygır draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tanel passt de bal zonder na te denken. Demirci is nu in balbezit. Met opzet legt Kuşkonmaz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kuşkonmaz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Kunt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Güneştepe de bal. Güneştepe met een sublieme pass. Baygır rent richting de bal. Baygır draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tanrıkulu met de inworp. Eğilmez is nu in balbezit. Eğilmez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baygır de bal. Baygır draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Tanrıkulu de bal. Süel bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güneştepe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportif FK 65%, karimspor 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportif FK - karimspor 0:0

49e minuut.
Kunt passt de bal zonder na te denken. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe probeert naar een medespeler te passen. Baygır rent richting de bal. Baygır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - karimspor 0:1

50e minuut.
Güneştepe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şükür komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Şükür met een sublieme pass. Baygır is nu in balbezit. Alasya begaat een overtreding. Alasya krijgt een gele kaart. Baygır is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şükür komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Kunt de bal. Şükür bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükür met een sublieme pass. Baygır rent richting de bal. Baygır schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tanel met een snelle inworp. Kunt heeft problemen om de bal te vangen. Kunt probeert naar een medespeler te passen. Baygır rent richting de bal. Baygır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - karimspor 0:2

82e minuut.
Turanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükür verovert de bal door een tackle van achteren. Süel probeert naar een medespeler te passen. Baygır rent richting de bal. Baygır haalt uit met een fantastische trap. Kavasoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportif FK 56%, karimspor 44%.
Sportif FK - karimspor 0:2