Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Z.burnu Doğanlar44 SK
352 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 33.3
solide Schieten goed
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Anczok probeert naar een medespeler te passen. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă speelt de bal door. Bernard rent richting de bal. Bernard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Biskupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chomik de bal. Jongh rent richting de bal. Jongh draait met de bal, schiet en ... Radacki bokst de bal weg.

17e minuut.
Bernard passt de bal zonder na te denken. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcilă schiet op doel. Ersöz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - Doğanlar44 SK 1:0

22e minuut.
Diyarbakırlıoğlu geeft een hoge lob. Telegin kopt de bal weg. Daar is Tatlıdil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mürekkepçioğlu trapt de bal weg. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho begaat een overtreding. Marinho krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zybertowicz passt de bal in één keer door. Kayserililer onderschept slim de pass. Băcilă met een sublieme pass. Bernard rent richting de bal. Bernard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z.burnu 30%, Doğanlar44 SK 70%.
Z.burnu - Doğanlar44 SK 1:0

56e minuut.
Telegin geeft een hoge lob. Diyarbakırlıoğlu kopt de bal weg. Inworp. Ionaş met een snelle inworp. Biskupek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Krottenhammer met de inworp. Ionaş speelt de bal door. Bernard controleert de bal met de borst. Bernard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ionaş met de inworp. Tatlıdil rent richting de bal. Vundrle geeft een hoge lob. Bernard rent richting de bal. Bernard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z.burnu - Doğanlar44 SK 2:0

84e minuut.
Zybertowicz probeert naar een medespeler te passen. Anczok is nu in balbezit. Anczok met een sublieme pass. Băcilă rent richting de bal. Băcilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vundrle verovert de bal door een tackle van achteren. Vundrle geeft een hoge lob. Bernard is nu in balbezit. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kayserililer met de inworp. Zybertowicz rent richting de bal. Zybertowicz passt de bal met de wreef. Bernard rent richting de bal. Bernard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z.burnu 32%, Doğanlar44 SK 68%.
Z.burnu - Doğanlar44 SK 2:0