Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göteborg 76 Mrfarter
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Özdemir rent richting de bal. Durak is nu in balbezit. Özaltaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Özdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Özdemir draait met de bal, schiet en ... Panter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Durak is nu in balbezit. Afacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durak bereikt de bal nog maar net als eerste. Afacan is nu in balbezit. Afacan draait met de bal, schiet en ... Panter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Çerkez verovert de bal door een tackle van achteren. Gözalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandemir rent richting de bal. Gözalan rent richting de bal. Gözalan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Çerkez rent richting de bal. Kandemir verovert de bal door een tackle van achteren. Gözalan rent richting de bal. Kandemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandemir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kutsal probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sunal met de inworp. Çerkez is nu in balbezit. Çerkez geeft een lange en hoge pass. Yoğun kan de bal niet met de borst controleren. Afacan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. İlker neemt de hoekschop. Panter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göteborg 76 41%, Mrfarter 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Göteborg 76 - Mrfarter 0:0

48e minuut.
Atçıoğlu met een snelle inworp. Özaltaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı met een sublieme pass. Gözalan rent richting de bal. Gözalan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pala onderschept slim de pass. Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözalan verovert de bal door een tackle van achteren. Kandemir rent richting de bal. Kandemir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Durak rent richting de bal. Özaltaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Durak is nu in balbezit. Afacan is nu in balbezit. Afacan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Pala heeft problemen om de bal te vangen. Durak is nu in balbezit. Pala verovert de bal door een tackle van achteren. Kandemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandemir schiet op doel. Deblekeli bokst de bal weg.

76e minuut.
Sunal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunal passt de bal in één keer door. Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözalan verovert de bal door een tackle van achteren. Gözalan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göteborg 76 58%, Mrfarter 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Göteborg 76 - Mrfarter 0:0