Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karimspor SETOZ UNİTED
Normal Tactiek off
45% Balbezit 55%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten formidable
poor Passen excellent
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner passt de bal met de wreef. Umayr rent richting de bal. Umayr schiet op doel. Fistanlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:1

13e minuut.
Bolatlı met een snelle inworp. Şükür is nu in balbezit. Kaźmierczyk onderschept slim de pass. Kaźmierczyk geeft een lange en hoge pass. Yediveren springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fistanlı trapt de bal weg. Bolatlı speelt de bal door. Daar is Adiloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Samsat rent richting de bal. Bolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatlı met een sublieme pass. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. Fistanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:2

17e minuut.
Yuğtunç geeft de bal voor. Sayıner met een sublieme pass. Yediveren rent richting de bal. Yediveren draait met de bal, schiet en ... Fistanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:3

18e minuut.
Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıkulu is nu in balbezit. Umayr onderschept slim de pass. Umayr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:4

22e minuut.
Kaźmierczyk probeert naar een medespeler te passen. Yediveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediveren passt de bal zonder na te denken. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bolatlı is nu in balbezit. Bolatlı probeert naar een medespeler te passen. Yediveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:5

25e minuut.
Konik speelt de bal door. Klungelig pakt Sayıner de bal. Sayıner probeert naar een medespeler te passen. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Küçükler de bal. Küçükler geeft de bal voor. Sayıner kopt de bal weg. Yediveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediveren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Konik is nu in balbezit. Konik passt de bal zonder na te denken. Umayr is nu in balbezit. Umayr schiet op doel. Fistanlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:6

33e minuut.
Tanrıkulu verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıkulu geeft een lange en hoge pass. Kaźmierczyk probeert de bal aan de voet te houden. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Demirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirci speelt de bal door. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr rent richting de bal. Umayr haalt uit met een fantastische trap. Fistanlı bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Adiloğlu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:7

41e minuut.
Candemir speelt de bal door. Klungelig pakt Tanel de bal. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. Fistanlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karimspor 83%, SETOZ UNİTED 17%.
karimspor - SETOZ UNİTED 0:8

47e minuut.
Bolatlı speelt de bal door. Klungelig pakt Umayr de bal. Umayr met een sublieme pass. Yediveren is nu in balbezit. Yediveren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Yediveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediveren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Adiloğlu de bal onder controle te krijgen. Konik rent richting de bal. Konik geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:9

49e minuut.
Kunt speelt de bal door. Candemir rent richting de bal. Sayıner onderschept slim de pass. Umayr rent richting de bal. Umayr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:10

53e minuut.
Bolatlı passt de bal zonder na te denken. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kaźmierczyk passt de bal met de wreef. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Sayıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adiloğlu is nu in balbezit. Sayıner verovert de bal door een tackle van achteren. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:11

59e minuut.
Şükür rent richting de bal. Yediveren is nu in balbezit. Yediveren passt de bal met de wreef. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:12

60e minuut.
Baygır met een sublieme pass. Klungelig pakt Şükür de bal. Yediveren rent richting de bal. Sayıner rent richting de bal. Sayıner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:13

63e minuut.
Sayıner draait met de bal, schiet en ... Adiloğlu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konik zal de hoekschop nemen. Yediveren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:14

64e minuut.
Şükür is nu in balbezit. Yediveren verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner rent richting de bal. Yediveren rent richting de bal. Yediveren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kaźmierczyk onderschept slim de pass. Kaźmierczyk probeert naar een medespeler te passen. Sayıner heeft problemen om de bal te vangen. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yediveren is nu in balbezit. Yediveren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:15

68e minuut.
Bolatlı geeft een hoge lob. Yediveren maakt een snoekduik en kopt de bal. Adiloğlu probeert de bal met de borst te controleren. Yediveren is nu in balbezit. Yediveren haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Samsat bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr verovert de bal door een tackle van achteren. Umayr speelt de bal door. Klungelig pakt Sayıner de bal. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Fistanlı bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Kaźmierczyk geeft de bal voor. Adiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Umayr is nu in balbezit. Umayr haalt uit met een fantastische trap. Fistanlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:16

79e minuut.
Kutlular geeft een lange en hoge pass. Yediveren kopt de bal weg. Daar is Tanrıkulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Konik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner passt de bal met de wreef. Yediveren is nu in balbezit. Yediveren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
karimspor - SETOZ UNİTED 0:17

85e minuut.
Konik geeft een hoge lob. Sayıner kopt de bal weg. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr schiet op doel. Candemir probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Tanrıkulu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolatlı met een snelle inworp. Umayr rent richting de bal. Umayr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner met een sublieme pass. Umayr is nu in balbezit. Umayr draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tanrıkulu is nu in balbezit. Bolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bolatlı passt de bal in één keer door. Umayr is nu in balbezit. Umayr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karimspor 87%, SETOZ UNİTED 13%.
karimspor - SETOZ UNİTED 0:17