Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köyİçi Fc Z.burnu
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Yiğitoğlan rent richting de bal. Bernard rent richting de bal. Aşkın legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aşkın krijgt een gele kaart. Bernard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kerr neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:1

2e minuut.
Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tekirdağlı de bal. Kerr rent richting de bal. Kerr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:2

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biskupek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zybertowicz rent richting de bal. Zybertowicz geeft een hoge lob. Demiray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zybertowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kerr kopt de bal weg. Bernard is nu in balbezit. Bernard schiet op doel. İlke kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Ionaş de bal onder controle te krijgen. Vundrle rent richting de bal. Vundrle passt de bal zonder na te denken. Kerr is nu in balbezit. Kerr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zybertowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zybertowicz speelt de bal door. Kerr is nu in balbezit. Kerr geeft een hoge lob. Bernard krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:3

15e minuut.
Telegin passt de bal in één keer door. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard passt de bal met de wreef. Kerr is nu in balbezit. Kerr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Metal trapt de bal weg. Biskupek kopt de bal weg. Kerr rent richting de bal. Kerr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Aşkın geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zybertowicz met de inworp. Daar is Anczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anczok geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Metal met een harde bal richting middenveld. Vundrle kopt de bal weg. Bernard rent richting de bal. Bernard geeft de bal voor. Metal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kerr is nu in balbezit. Kerr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:4

25e minuut.
Vundrle met een sublieme pass. Kerr heeft problemen om de bal te vangen. Kerr speelt de bal door. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:5

26e minuut.
Biskupek passt de bal met de wreef. Daar is Ionaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş passt de bal zonder na te denken. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vundrle kopt de bal weg. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard met een sublieme pass. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Anczok rent richting de bal. Anczok passt de bal in één keer door. Kerr rent richting de bal. Kerr draait met de bal, schiet en ... Fındık probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kerr onderschept slim de pass. Kerr passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bernard de bal. Bernard schiet op doel. Metal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Nagel passt de bal in één keer door. Ionaş geeft de bal voor. Klungelig pakt Fındık de bal. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr schiet op doel. Metal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köyİçi Fc 84%, Z.burnu 16%.
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:6

51e minuut.
Ionaş is nu in balbezit. Ionaş geeft de bal voor. Tekirdağlı kopt de bal weg. Bernard is nu in balbezit. Bernard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:7

52e minuut.
Anczok speelt de bal door. Kılıççı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zybertowicz. Zybertowicz krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ionaş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aşkın de bal. Bernard rent richting de bal. Bernard schiet op doel. Metal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:8

55e minuut.
Damlacı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Türksoy de bal. Bernard is nu in balbezit. Bernard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vundrle probeert naar een medespeler te passen. Bernard rent richting de bal. Kerr is nu in balbezit. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:9

63e minuut.
Anczok passt de bal zonder na te denken. Kerr rent richting de bal. Kerr passt de bal zonder na te denken. Anczok is nu in balbezit. Anczok schiet op doel. Metal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:10

68e minuut.
İlke heeft problemen om de bal te vangen. Vundrle rent richting de bal. Vundrle passt de bal in één keer door. Kerr is nu in balbezit. Kerr draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Vundrle kopt de bal weg. Bernard is nu in balbezit. Bernard passt de bal met de wreef. Kerr controleert de bal met de borst. Kerr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Demiray rent richting de bal. Anczok onderschept slim de pass. Anczok met een sublieme pass. Klungelig pakt Kerr de bal. Kerr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:11

78e minuut.
Daar is Biskupek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biskupek met een sublieme pass. Zybertowicz met een sublieme pass. Daar is Bernard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard haalt uit met een fantastische trap. Metal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Nagel kopt de bal weg. Anczok speelt de bal door. Fındık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernard rent richting de bal. Bernard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Metal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fındık trapt de bal weg. Klungelig pakt Damlacı de bal. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Zybertowicz rent richting de bal. Zybertowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Tekirdağlı met de inworp. Demiray is nu in balbezit. Demiray geeft een lange en hoge pass. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Metal probeert naar een medespeler te passen. Biskupek kopt de bal weg. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köyİçi Fc 73%, Z.burnu 27%.
Köyİçi Fc - Z.burnu 0:11