Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doğanlar44 SK Mrfarter
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 20.2
good Schieten average
poor Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Vartiainen is nu in balbezit. Vartiainen passt de bal met de wreef. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Panter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Mrfarter 1:0

8e minuut.
Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen onderschept slim de pass. Vartiainen met een sublieme pass. Jongh is nu in balbezit. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Mrfarter 2:0

12e minuut.
Kayserililer met een sublieme pass. Canan is nu in balbezit. Met opzet legt Durukan zijn tegenspeler op de grond. Durukan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Marinho rent richting de bal. Marinho speelt de bal door. Koçyiğit rent richting de bal. Vartiainen onderschept slim de pass. Vartiainen schiet op doel. Panter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Tekiralan rent richting de bal. Canan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Durukan zijn tegenspeler op de grond. Durukan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Tekiralan is nu in balbezit. Canan rent richting de bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canan onderschept slim de pass. Canan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğanlar44 SK 39%, Mrfarter 61%.
Doğanlar44 SK - Mrfarter 2:0

48e minuut.
Jongh passt de bal zonder na te denken. Vartiainen rent richting de bal. Vartiainen passt de bal zonder na te denken. Camdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Camdan draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Canan kopt de bal weg. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen passt de bal in één keer door. Jongh is nu in balbezit. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Marinho geeft een hoge lob. Tekiralan heeft problemen om de bal te vangen. Camdan is nu in balbezit. Jongh rent richting de bal. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vartiainen is nu in balbezit. Vartiainen geeft de bal voor. Atçıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jongh rent richting de bal. Jongh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tokses rent richting de bal. Tekiralan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tokses raakt geblesseerd tijdens het duel. Tokses zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen haalt uit met een fantastische trap. Panter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğanlar44 SK 20%, Mrfarter 80%.
Doğanlar44 SK - Mrfarter 2:0