Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrfarter Doğanlar44 SK
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 33.5
average Schieten excellent
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Daar is Durukan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokses bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen probeert naar een medespeler te passen. Jongh is nu in balbezit. Jongh draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mrfarter - Doğanlar44 SK 0:1

12e minuut.
Tokses bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokses passt de bal in één keer door. Marinho speelt de bal door. Klungelig pakt Jongh de bal. Jongh draait met de bal, schiet en ... Panter bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrfarter - Doğanlar44 SK 0:2

18e minuut.
Durukan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canan is nu in balbezit. Tekiralan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tekiralan krijgt een gele kaart. Canan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tokses zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marinho zal de hoekschop nemen. Jongh krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vartiainen verovert de bal door een tackle van achteren. Vartiainen probeert naar een medespeler te passen. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh schiet op doel. Panter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrfarter - Doğanlar44 SK 0:3

27e minuut.
Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho is nu in balbezit. Marinho passt de bal met de wreef. Vartiainen is nu in balbezit. Vartiainen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Jongh kopt de bal weg. Tokses bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokses passt de bal met de wreef. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tokses is nu in balbezit. Tokses geeft de bal voor. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh draait met de bal, schiet en ... Panter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrfarter - Doğanlar44 SK 0:4

32e minuut.
Tokses bereikt de bal nog maar net als eerste. Durukan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Üzülmez. Durukan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Durukan kan niet meer verder spelen. Ilgaz komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Özaltaylı rent richting de bal. Diyarbakırlıoğlu onderschept slim de pass. Atçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyarbakırlıoğlu onderschept slim de pass. Diyarbakırlıoğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Marinho probeert naar een medespeler te passen. Canan rent richting de bal. Met opzet legt Ilgaz zijn tegenspeler op de grond. Ilgaz krijgt een gele kaart. Canan raakt geblesseerd tijdens het duel. Barański met een snel genomen vrije trap. Yoğun heeft problemen om de bal te vangen. Jongh is nu in balbezit. Jongh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrfarter 61%, Doğanlar44 SK 39%.
Mrfarter - Doğanlar44 SK 0:4

47e minuut.
Ersöz geeft een hoge lob. Koçyiğit speelt de bal door. Özaltaylı rent richting de bal. Jongh onderschept slim de pass. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Panter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Jongh is nu in balbezit. Yoğun onderschept slim de pass. Canan onderschept slim de pass. Canan geeft een lange en hoge pass. Vartiainen is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Yoğun is nu in balbezit. Yoğun geeft een lange en hoge pass. Diyarbakırlıoğlu kopt de bal weg. Canan is nu in balbezit. Canan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Özaltaylı is nu in balbezit. Canan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilgaz. Ilgaz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Canan speelt de bal door. Vartiainen speelt de bal door. Jongh is nu in balbezit. Jongh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrfarter - Doğanlar44 SK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrfarter 70%, Doğanlar44 SK 30%.
Mrfarter - Doğanlar44 SK 0:5