Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
serkanbruges Trravzobspor
d2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 20.5
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch onderschept slim de pass. Mlčoch passt de bal met de wreef. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Valdivia rent richting de bal. Valdivia passt de bal met de wreef. Schubert probeert naar een medespeler te passen. Blocher is nu in balbezit. Blocher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stolc geeft een hoge lob. Kastamonulular kopt de bal weg. Biçici controleert de bal met de borst. Karanka de la Hoz rent richting de bal. Karanka de la Hoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Trravzobspor 1:0

13e minuut.
Bileciklioğlu probeert naar een medespeler te passen. Boccotti rent richting de bal. Boccotti geeft een hoge lob. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blocher maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Trravzobspor 2:0

29e minuut.
Kastamonulular rent richting de bal. Schubert verovert de bal door een tackle van achteren. Schubert geeft de bal voor. Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Blocher heeft problemen om de bal te vangen. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher draait met de bal, schiet en ... Sevginoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sezgin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mlčoch met de inworp. Valdivia rent richting de bal. Valdivia geeft een hoge lob. Sevginoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Trravzobspor 3:0

45e minuut.
Mlčoch verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčoch probeert naar een medespeler te passen. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia geeft een hoge lob. Sevginoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Trravzobspor 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serkanbruges 22%, Trravzobspor 78%.
serkanbruges - Trravzobspor 4:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noverraz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Karanka de la Hoz heeft problemen om de bal te vangen. Karanka de la Hoz geeft de bal voor. Boccotti speelt de bal door. Blocher is nu in balbezit. Blocher haalt uit met een fantastische trap. Sevginoğlu bokst de bal weg. Karanka de la Hoz rent richting de bal. Karanka de la Hoz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sevginoğlu trapt de bal weg van het doel. Tokatlılar kopt de bal weg. Klungelig pakt Valdivia de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Schubert probeert de bal met de borst te controleren. Kastamonulular is nu in balbezit. Schubert onderschept slim de pass. Schubert geeft de bal voor. Valdivia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Trravzobspor 5:0

71e minuut.
Pawan geeft een lange en hoge pass. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia passt de bal in één keer door. Blocher is nu in balbezit. Blocher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Schubert onderschept slim de pass. Schubert geeft een lange en hoge pass. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher schiet op doel. Sevginoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Karanka de la Hoz verovert de bal door een tackle van achteren. Karanka de la Hoz probeert naar een medespeler te passen. Schubert speelt de bal door. Blocher rent richting de bal. Blocher schiet op doel. Sevginoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Karanka de la Hoz de bal. Karanka de la Hoz speelt de bal door. Klungelig pakt Blocher de bal. Blocher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tasasız de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Barbarosoğlu probeert naar een medespeler te passen. Koloušek geeft een lange en hoge pass. Blocher kopt de bal weg. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valdivia rent richting de bal. Valdivia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Trravzobspor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serkanbruges 30%, Trravzobspor 70%.
serkanbruges - Trravzobspor 6:0