Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Köyİçi Fc SETOZ UNİTED
Normal Tactiek off
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten formidable
poor Passen excellent
poor Verdedigen average


2e minuut.
Genghini rent richting de bal. Demiray legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Genghini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Genghini neemt de penalty, wat een uithaal! Metal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:1

3e minuut.
İlke geeft de bal voor. Yuğtunç met een sublieme pass. Bolatlı heeft problemen om de bal te vangen. Bolatlı geeft een hoge lob. Genghini springt en kopt de bal. Metal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Aşkın geeft de bal voor. Kayserili kan de bal niet met de borst controleren. Bolatlı geeft een lange en hoge pass. Genghini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:2

6e minuut.
Aşkın kopt de bal weg. İlke heeft problemen om de bal te vangen. Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk geeft een lange en hoge pass. Umayr kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
İlke rent richting de bal. Bolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bolatlı met een sublieme pass. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sayıner passt de bal zonder na te denken. Konik rent richting de bal. Konik probeert naar een medespeler te passen. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Metal trapt de bal weg van het doel. Damlacı kopt de bal weg. Sayıner is nu in balbezit. Umayr is nu in balbezit. Umayr schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kaźmierczyk geeft een hoge lob. Umayr kopt de bal weg. Sayıner heeft problemen om de bal te vangen. Umayr is nu in balbezit. Umayr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Genghini heeft problemen om de bal te vangen. Genghini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Genghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umayr is nu in balbezit. Umayr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:3

19e minuut.
Bolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bolatlı probeert naar een medespeler te passen. Konik geeft de bal voor. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr schiet op doel. Metal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:4

24e minuut.
Konik geeft de bal voor. Genghini kopt de bal weg. Daar is Umayr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umayr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:5

25e minuut.
Kılıççı is nu in balbezit. Kılıççı probeert naar een medespeler te passen. Kaźmierczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Umayr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umayr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:6

27e minuut.
Bolatlı met de inworp. İlke is nu in balbezit. İlke passt de bal in één keer door. Sayıner rent richting de bal. Sayıner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Konik passt de bal in één keer door. Genghini heeft problemen om de bal te vangen. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini is nu in balbezit. Genghini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:7

33e minuut.
Konik passt de bal met de wreef. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini rent richting de bal. Umayr rent richting de bal. Umayr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:8

37e minuut.
Kaźmierczyk onderschept slim de pass. Kaźmierczyk geeft een lange en hoge pass. Umayr is nu in balbezit. Umayr draait met de bal, schiet en ... Metal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:9

42e minuut.
Sayıner rent richting de bal. Sayıner passt de bal zonder na te denken. Fındık rent richting de bal. Genghini onderschept slim de pass. Genghini draait met de bal, schiet en ... Metal bokst de bal weg. İlke speelt de bal door. Kayserili heeft problemen om de bal te vangen. Bolatlı geeft de bal voor. Genghini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köyİçi Fc 77%, SETOZ UNİTED 23%.
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:9

46e minuut.
Kemer komt het veld opgelopen. Dalan komt het veld opgelopen. Baykal komt het veld opgelopen. Çolakgazi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Genghini passt de bal zonder na te denken. Tekirdağlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:10

49e minuut.
Bolatlı probeert naar een medespeler te passen. Yiğitoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bolatlı geeft de bal voor. Genghini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Dankov onderschept slim de pass. Dankov geeft de bal voor. Dalan rent richting de bal. Dalan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:11

57e minuut.
Uyanık met een harde bal richting middenveld. Genghini is nu in balbezit. Genghini probeert naar een medespeler te passen. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kemer passt de bal met de wreef. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner heeft problemen om de bal te vangen. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Metal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:12

69e minuut.
Demiray met een sublieme pass. Tekirdağlı is nu in balbezit. Sayıner verovert de bal door een tackle van achteren. Genghini rent richting de bal. Genghini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Baykal passt de bal in één keer door. Daar is Genghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayıner is nu in balbezit. Genghini is nu in balbezit. Genghini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Baykal neemt de hoekschop. Genghini controleert de bal met de borst. Aşkın is nu in balbezit. Genghini verovert de bal door een tackle van achteren. Genghini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:13

74e minuut.
Yuğtunç geeft een hoge lob. Fındık kopt de bal weg. Yiğitoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalan onderschept slim de pass. Dalan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Genghini heeft problemen om de bal te vangen. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Genghini is nu in balbezit. Genghini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:14

81e minuut.
Küçükler bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükler geeft een lange en hoge pass. Daar is Genghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. Metal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:15

84e minuut.
Küçükler heeft problemen om de bal te vangen. Küçükler passt de bal in één keer door. Bolatlı probeert naar een medespeler te passen. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:16

86e minuut.
Bolatlı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dalan de bal. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Metal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Yuğtunç heeft problemen om de bal te vangen. Yuğtunç geeft een lange en hoge pass. Sayıner is nu in balbezit. Genghini rent richting de bal. Genghini schiet op doel. Metal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Köyİçi Fc 67%, SETOZ UNİTED 33%.
Köyİçi Fc - SETOZ UNİTED 0:16