Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doğanlar44 SK Trravzobspor
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten weak
poor Passen poor
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
Vartiainen rent richting de bal. Vartiainen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kastamonulular de bal onder controle te krijgen. Jongh is nu in balbezit. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Sevginoğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Trravzobspor 1:0

11e minuut.
Tokatlılar met de inworp. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Vartiainen speelt de bal door. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vartiainen speelt de bal door. Jongh rent richting de bal. Canan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh rent richting de bal. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Trravzobspor 2:0

20e minuut.
Sevginoğlu trapt de bal weg. Canan kopt de bal weg. Klungelig pakt Sezgin de bal. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh draait met de bal, schiet en ... Paal! Sevginoğlu bokst de bal weg.

22e minuut.
Canan speelt de bal door. Üzülmez rent richting de bal. Üzülmez geeft een lange en hoge pass. Vartiainen geeft een hoge lob. Jongh maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Trravzobspor 3:0

29e minuut.
Daar is Jongh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canan rent richting de bal. Canan geeft de bal voor. Vartiainen rent richting de bal. Vartiainen draait met de bal, schiet en ... Sevginoğlu bokst de bal weg.

33e minuut.
Üzülmez geeft de bal voor. Kastamonulular bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh onderschept slim de pass. Jongh probeert naar een medespeler te passen. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Trravzobspor 4:0

40e minuut.
Kastamonulular geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinho met een snelle inworp. Jongh rent richting de bal. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğanlar44 SK 23%, Trravzobspor 77%.
Doğanlar44 SK - Trravzobspor 4:0

65e minuut.
Diyarbakırlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Vartiainen rent richting de bal. Vartiainen probeert naar een medespeler te passen. Jongh is nu in balbezit. Jongh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sezgin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Trravzobspor 5:0

68e minuut.
Kastamonulular is nu in balbezit. Krottenhammer verovert de bal door een tackle van achteren. Krottenhammer geeft een lange en hoge pass. Vartiainen rent richting de bal. Vartiainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Canan passt de bal zonder na te denken. Vartiainen is nu in balbezit. Vartiainen draait met de bal, schiet en ... Jongh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sevginoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Trravzobspor 6:0

74e minuut.
Klungelig pakt Krottenhammer de bal. Tokses is nu in balbezit. Krottenhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Canan rent richting de bal. Canan geeft een hoge lob. Sevginoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Trravzobspor 7:0

77e minuut.
Vartiainen rent richting de bal. Vartiainen geeft de bal voor. Tasasız probeert de bal aan de voet te houden. Jongh rent richting de bal. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Sevginoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Tokses geeft een lange en hoge pass. Jongh rent richting de bal. Jongh passt de bal zonder na te denken. Tokses bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokses geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Canan rent richting de bal. Jongh is nu in balbezit. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Canan de bal onder controle te krijgen. Sevginoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğanlar44 SK 30%, Trravzobspor 70%.
Doğanlar44 SK - Trravzobspor 7:0