Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şakadaşuka Spor Osmanlı Spor Kulübü
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gazianteplioğlu passt de bal met de wreef. Dokuzeylül is nu in balbezit. Öztopçu begaat een overtreding. Öztopçu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Üsteğmen rent richting de bal. Üsteğmen passt de bal met de wreef. Gözgöz met een sublieme pass. Kızıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızıl haalt uit met een fantastische trap. Mardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Üsteğmen met een snelle inworp. Gazianteplioğlu controleert de bal met de borst. Kandıralı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kandıralı krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kandıralı is nu in balbezit. Kandıralı haalt uit met een fantastische trap. Gözgöz kopt de bal weg. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sinoplular verovert de bal door een tackle van achteren. Sinoplular probeert naar een medespeler te passen. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses schiet op doel. Yunt probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Üsteğmen is nu in balbezit. Tatlıdil onderschept slim de pass. Tatlıdil probeert naar een medespeler te passen. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tunalı geeft de bal voor. Karakoyun rent richting de bal. Karakoyun geeft een hoge lob. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı schiet op doel. Mardin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şakadaşuka Spor 39%, Osmanlı Spor Kulübü 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Şakadaşuka Spor - Osmanlı Spor Kulübü 0:0

58e minuut.
Ses probeert de bal aan de voet te houden. Kandıralı rent richting de bal. Kandıralı speelt de bal door. Kızıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızıl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bayraktaroğlu geeft een lange en hoge pass. Öztopçu rent richting de bal. Öztopçu met een sublieme pass. Daar is Ses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ses schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Şakadaşuka Spor - Osmanlı Spor Kulübü 0:1

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Tunalı de bal onder controle te krijgen. Tunalı passt de bal met de wreef. Kızıl rent richting de bal. Kızıl draait met de bal, schiet en ... Türkekul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Eltek verovert de bal door een tackle van achteren. Eltek passt de bal zonder na te denken. Türkekul rent richting de bal. Kızıl onderschept slim de pass. Kızıl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Inworp. Öztopçu met een snelle inworp. Gazianteplioğlu speelt de bal door. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sinoplular onderschept slim de pass. Sinoplular probeert naar een medespeler te passen. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses rent richting de bal. Ses draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Türkekul is nu in balbezit. Gazianteplioğlu speelt de bal door. Ses rent richting de bal. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şakadaşuka Spor 53%, Osmanlı Spor Kulübü 47%.
Şakadaşuka Spor - Osmanlı Spor Kulübü 0:1