Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doğanlar44 SK Sportif FK
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


10e minuut.
Jongh schiet op doel. Marinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camdan rent richting de bal. Camdan schiet op doel. Bordemir probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kuşkonmaz is nu in balbezit. Tokses verovert de bal door een tackle van achteren. Tokses met een sublieme pass. Jongh is nu in balbezit. Jongh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Turanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jongh rent richting de bal. Jongh passt de bal zonder na te denken. Camdan rent richting de bal. Camdan haalt uit met een fantastische trap. Kavasoğlu bokst de bal weg. Vartiainen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Sportif FK 1:0

32e minuut.
Marinho rent richting de bal. Marinho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vartiainen de bal. Jongh is nu in balbezit. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tokses is nu in balbezit. Tekke verovert de bal door een tackle van achteren. Krottenhammer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krottenhammer krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Inworp. Bordemir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Süel is nu in balbezit. Jongh verovert de bal door een tackle van achteren. Jongh schiet op doel. Kavasoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Sportif FK 2:0

42e minuut.
Camdan rent richting de bal. Süel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krottenhammer verovert de bal door een tackle van achteren. Jongh rent richting de bal. Jongh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Sportif FK 3:0

44e minuut.
Kayserililer kopt de bal weg. Klungelig pakt Öğüt de bal. Krottenhammer is nu in balbezit. Munzır onderschept slim de pass. Munzır schiet op doel. Mürekkepçioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğanlar44 SK 32%, Sportif FK 68%.
Doğanlar44 SK - Sportif FK 3:0

48e minuut.
Canan probeert naar een medespeler te passen. Marinho rent richting de bal. Marinho geeft de bal voor. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Camdan is nu in balbezit. Camdan met een sublieme pass. Bordemir controleert de bal met de borst. Camdan verovert de bal door een tackle van achteren. Camdan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Çağan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dertsiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Canan zijn tegenspeler op de grond. Canan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dertsiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dertsiz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tokses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camdan probeert de bal met de borst te controleren. Camdan geeft een lange en hoge pass. Jongh is nu in balbezit. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Alasya met een harde bal richting middenveld. Tokses kopt de bal weg. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Süel passt de bal in één keer door. Camdan is nu in balbezit. Camdan speelt de bal door. Jongh is nu in balbezit. Jongh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Sportif FK 4:0

89e minuut.
Camdan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alasya de bal. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Kavasoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doğanlar44 SK - Sportif FK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doğanlar44 SK 35%, Sportif FK 65%.
Doğanlar44 SK - Sportif FK 5:0