Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osmanlı Spor Kulübü serkanbruges
Normal Tactiek d2
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.1 gemiddelde waardering 39
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Blocher passt de bal met de wreef. Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Karanka de la Hoz rent richting de bal. Valdivia rent richting de bal. Valdivia draait met de bal, schiet en ... Mardin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Blocher de bal. Səfəroğlu is nu in balbezit. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Türkekul de bal onder controle te krijgen. Paal!

17e minuut.
Valdivia geeft een hoge lob. Mardin probeert naar een medespeler te passen. Zysset kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valdivia de bal onder controle te krijgen. Valdivia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osmanlı Spor Kulübü - serkanbruges 0:1

27e minuut.
Zysset bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia probeert naar een medespeler te passen. Blocher heeft problemen om de bal te vangen. Blocher schiet op doel. Mardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osmanlı Spor Kulübü - serkanbruges 0:2

28e minuut.
Klungelig pakt Tatlıdil de bal. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tatlıdil krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Pawan de bal. Pawan geeft de bal voor. Schubert is nu in balbezit. Schubert geeft de bal voor. Valdivia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Blocher geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tunalı de bal. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osmanlı Spor Kulübü - serkanbruges 0:3

44e minuut.
Öztopçu rent richting de bal. Schubert onderschept slim de pass. Schubert geeft de bal voor. Blocher maakt een snoekduik en kopt de bal. Mardin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osmanlı Spor Kulübü - serkanbruges 0:4

45e minuut.
Valdivia geeft een lange en hoge pass. Daar is Schubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schubert met een sublieme pass. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osmanlı Spor Kulübü 71%, serkanbruges 29%.
Osmanlı Spor Kulübü - serkanbruges 0:4

46e minuut.
Noverraz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Valdivia met een sublieme pass. Karanka de la Hoz is nu in balbezit. Karanka de la Hoz met een sublieme pass. Blocher heeft problemen om de bal te vangen. Blocher haalt uit met een fantastische trap. Mardin bokst de bal weg.

51e minuut.
Öztopçu is nu in balbezit. Schubert verovert de bal door een tackle van achteren. Schubert met een sublieme pass. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osmanlı Spor Kulübü - serkanbruges 0:5

55e minuut.
Stolc geeft een hoge lob. Bayraktaroğlu rent richting de bal. Valdivia onderschept slim de pass. Valdivia geeft een hoge lob. Blocher springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Schubert de bal. Schubert met een sublieme pass. Blocher heeft problemen om de bal te vangen. Blocher schiet op doel. Mardin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osmanlı Spor Kulübü - serkanbruges 0:6

59e minuut.
Koloušek is nu in balbezit. Koloušek geeft een hoge lob. Valdivia rent richting de bal. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Karanka de la Hoz geeft een hoge lob. Sinoplular probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tunalı de bal onder controle te krijgen. Mardin bokst de bal weg.

71e minuut.
Zysset rent richting de bal. Zysset geeft een lange en hoge pass. Schubert geeft een hoge lob. Blocher springt en kopt de bal. Mardin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Schubert probeert de bal met de borst te controleren. Schubert geeft een lange en hoge pass. Karanka de la Hoz kopt de bal weg. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osmanlı Spor Kulübü - serkanbruges 0:7

73e minuut.
Ses probeert naar een medespeler te passen. Tatlıdil rent richting de bal. Blocher rent richting de bal. Blocher draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mardin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zysset kopt de bal weg. Klungelig pakt Bayraktaroğlu de bal. Karanka de la Hoz rent richting de bal. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Türkekul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blocher is nu in balbezit. Blocher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osmanlı Spor Kulübü - serkanbruges 0:8

77e minuut.
Klungelig pakt Səfəroğlu de bal. Tatlıdil onderschept slim de pass. Tatlıdil probeert naar een medespeler te passen. Karanka de la Hoz is nu in balbezit. Karanka de la Hoz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tatlıdil is nu in balbezit. Koloušek verovert de bal door een tackle van achteren. Koloušek geeft een lange en hoge pass. Valdivia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osmanlı Spor Kulübü - serkanbruges 0:9

84e minuut.
Karanka de la Hoz passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Türkekul de bal onder controle te krijgen. Schubert probeert naar een medespeler te passen. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher draait met de bal, schiet en ... Paal! Blocher is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blocher rent richting de bal. Blocher schiet op doel. Tunalı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zysset is nu in balbezit. Sinoplular bereikt de bal nog maar net als eerste. Zysset begaat een overtreding. Zysset krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osmanlı Spor Kulübü 74%, serkanbruges 26%.
Osmanlı Spor Kulübü - serkanbruges 0:9