Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportif FK serkanbruges
Normal Tactiek d2
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 34.7
weak Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Karanka de la Hoz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bordemir de bal onder controle te krijgen. Blocher rent richting de bal. Blocher draait met de bal, schiet en ... Kavasoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:1

5e minuut.
Boccotti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bordemir de bal onder controle te krijgen. Süel is nu in balbezit. Səfəroğlu onderschept slim de pass. Səfəroğlu geeft een hoge lob. Kavasoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:2

9e minuut.
Pawan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valdivia de bal. Valdivia passt de bal met de wreef. Blocher is nu in balbezit. Blocher schiet op doel. Kavasoğlu bokst de bal weg.

11e minuut.
Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert geeft een lange en hoge pass. Blocher kopt de bal weg. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:3

15e minuut.
Schubert onderschept slim de pass. Schubert speelt de bal door. Blocher rent richting de bal. Blocher haalt uit met een fantastische trap. Kavasoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:4

25e minuut.
Kuşkonmaz rent richting de bal. Kuşkonmaz met een sublieme pass. Daar is Çağan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivia rent richting de bal. Valdivia schiet op doel. Kavasoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:5

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kavasoğlu niet meer kan verder spelen. Alaca komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Karanka de la Hoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert passt de bal zonder na te denken. Blocher is nu in balbezit. Blocher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:6

32e minuut.
Tekke probeert naar een medespeler te passen. Munzır heeft problemen om de bal te vangen. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Valdivia passt de bal met de wreef. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher met een sublieme pass. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:7

35e minuut.
Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert passt de bal in één keer door. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch haalt uit met een fantastische trap. Alaca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:8

37e minuut.
Valdivia is nu in balbezit. Çağan geeft de bal voor. Valdivia met een sublieme pass. Blocher rent richting de bal. Blocher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Alasya geeft een hoge lob. Inworp. Schubert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia schiet op doel. Alaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:9

41e minuut.
Valdivia passt de bal in één keer door. Blocher is nu in balbezit. Valdivia rent richting de bal. Valdivia schiet op doel. Alaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mlčoch met een sublieme pass. Klungelig pakt Səfəroğlu de bal. Səfəroğlu speelt de bal door. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia geeft de bal voor. Alaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Schubert geeft een hoge lob. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schubert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blocher krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportif FK 78%, serkanbruges 22%.
Sportif FK - serkanbruges 0:9

46e minuut.
Noverraz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Valdivia geeft een hoge lob. Bordemir probeert naar een medespeler te passen. Boccotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccotti geeft een lange en hoge pass. Schubert geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blocher is nu in balbezit. Blocher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:10

71e minuut.
Turanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanoğlu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schubert neemt de hoekschop. Valdivia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Boccotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schubert heeft problemen om de bal te vangen. Schubert geeft de bal voor. Valdivia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Blocher kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Alaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Blocher de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:11

77e minuut.
Mlčoch met een sublieme pass. Blocher is nu in balbezit. Alasya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blocher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blocher zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportif FK - serkanbruges 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportif FK 76%, serkanbruges 24%.
Sportif FK - serkanbruges 0:12