Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osmanlı Spor Kulübü Doğanlar44 SK
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 32.2
weak Schieten solid
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen good


11e minuut.
Gazianteplioğlu rent richting de bal. Gazianteplioğlu passt de bal met de wreef. Ersöz rent richting de bal. Ses verovert de bal door een tackle van achteren. Ses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokses onderschept slim de pass. Tokses geeft een lange en hoge pass. Tunalı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Osmanlı Spor Kulübü - Doğanlar44 SK 0:1

29e minuut.
Marinho geeft een hoge lob. Bayraktaroğlu is nu in balbezit. Tokses verovert de bal door een tackle van achteren. Vartiainen rent richting de bal. Vartiainen passt de bal met de wreef. Mardin bokst de bal weg.

32e minuut.
Türkekul geeft de bal voor. Ses kopt de bal weg. Diyarbakırlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyarbakırlıoğlu geeft een hoge lob. Öztopçu is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ersöz geeft een hoge lob. Inworp. Öztopçu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Osmanlı Spor Kulübü - Doğanlar44 SK 1:1

40e minuut.
Barański passt de bal zonder na te denken. Tokses heeft problemen om de bal te vangen. Tokses geeft een lange en hoge pass. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marinho probeert naar een medespeler te passen. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh passt de bal met de wreef. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jongh rent richting de bal. Jongh schiet op doel. Mardin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osmanlı Spor Kulübü 54%, Doğanlar44 SK 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Osmanlı Spor Kulübü - Doğanlar44 SK 1:1

51e minuut.
Özergin probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokses. Özergin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sinoplular zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Diyarbakırlıoğlu de bal. Ses bereikt de bal nog maar net als eerste. Ses schiet op doel. Mürekkepçioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osmanlı Spor Kulübü - Doğanlar44 SK 2:1

55e minuut.
Marinho met een sublieme pass. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen met een sublieme pass. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Barański onderschept slim de pass. Barański probeert naar een medespeler te passen. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh draait met de bal, schiet en ... Mardin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tokses kopt de bal weg. Vartiainen is nu in balbezit. Vartiainen passt de bal zonder na te denken. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Öztopçu is nu in balbezit. Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marinho passt de bal in één keer door. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dağdeviren is nu in balbezit. Dağdeviren passt de bal in één keer door. Marinho speelt de bal door. Jongh is nu in balbezit. Jongh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Tatlıdil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokses met een sublieme pass. Türkekul bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh verovert de bal door een tackle van achteren. Jongh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osmanlı Spor Kulübü 67%, Doğanlar44 SK 33%.
Osmanlı Spor Kulübü - Doğanlar44 SK 2:1