Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
serkanbruges Köyİçi Fc
d2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Damlacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccotti verovert de bal door een tackle van achteren. Boccotti geeft een hoge lob. Blocher is nu in balbezit. Blocher schiet op doel. Metal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Fındık de bal onder controle te krijgen. Blocher probeert naar een medespeler te passen. Karanka de la Hoz rent richting de bal. Karanka de la Hoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Köyİçi Fc 1:0

4e minuut.
Karanka de la Hoz is nu in balbezit. Karanka de la Hoz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt İlke de bal. Blocher onderschept slim de pass. Blocher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Aşkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Aşkın rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Köyİçi Fc 2:0

12e minuut.
Stolc kopt de bal weg. Karanka de la Hoz rent richting de bal. Karanka de la Hoz passt de bal in één keer door. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia geeft een hoge lob. Metal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Köyİçi Fc 3:0

14e minuut.
Yiğitoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. Metal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Köyİçi Fc 4:0

16e minuut.
Damlacı is nu in balbezit. Boccotti onderschept slim de pass. Boccotti met een sublieme pass. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Köyİçi Fc 5:0

18e minuut.
Schubert met een snelle inworp. Səfəroğlu is nu in balbezit. Demiray verovert de bal door een tackle van achteren. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Metal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Boccotti passt de bal zonder na te denken. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia passt de bal in één keer door. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mlčoch kopt de bal weg. Daar is Karanka de la Hoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlke rent richting de bal. Valdivia verovert de bal door een tackle van achteren. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Koloušek speelt de bal door. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch passt de bal zonder na te denken. Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Karanka de la Hoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanka de la Hoz geeft een hoge lob. Blocher bereikt de bal nog maar net als eerste. Blocher haalt uit met een fantastische trap. Metal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Köyİçi Fc 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serkanbruges 26%, Köyİçi Fc 74%.
serkanbruges - Köyİçi Fc 6:0

46e minuut.
Noverraz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Blocher is nu in balbezit. Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schubert passt de bal zonder na te denken. Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Köyİçi Fc 7:0

54e minuut.
Mlčoch verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčoch passt de bal zonder na te denken. Pawan geeft een lange en hoge pass. Blocher is nu in balbezit. Blocher haalt uit met een fantastische trap. Metal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Schubert verovert de bal door een tackle van achteren. Schubert probeert naar een medespeler te passen. Blocher speelt de bal door. Valdivia rent richting de bal. Valdivia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fındık passt de bal zonder na te denken. Damlacı rent richting de bal. Damlacı passt de bal zonder na te denken. Kılıççı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılıççı passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Schubert geeft een hoge lob. Blocher probeert de bal met de borst te controleren. Blocher speelt de bal door. Daar is Valdivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blocher is nu in balbezit. Blocher schiet op doel. Metal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - Köyİçi Fc 8:0

87e minuut.
Kılıççı is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schubert is nu in balbezit. Schubert geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serkanbruges 40%, Köyİçi Fc 60%.
serkanbruges - Köyİçi Fc 8:0