Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drosia F C. AĞRI KOCAELİSPOR FK
YTB Tactiek 442
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 52.3
excellent Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Corbal speelt de bal door. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yusuf. Yusuf krijgt een gele kaart. Chalkidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bosacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Ionele bokst de bal weg.

6e minuut.
Merik rent richting de bal. Inworp. Kegne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merik geeft een hoge lob. Werle springt en kopt de bal. Rojão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yusuf rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:1

12e minuut.
Turewicz is nu in balbezit. Turewicz geeft een lange en hoge pass. Bosacki geeft een lange en hoge pass. Corbal rent richting de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Laiolo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Corchado komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Jańczyk geeft de bal voor. Corbal is nu in balbezit. Torres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torres krijgt een gele kaart. Corbal raakt geblesseerd tijdens het duel. Chalkidis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ionele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drosia F C. - AĞRI KOCAELİSPOR FK 1:1

32e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Deladerrière rent richting de bal. Deladerrière passt de bal met de wreef. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel. Ionele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kinski passt de bal met de wreef. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Deladerrière is nu in balbezit. Deladerrière draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis passt de bal zonder na te denken. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 44%, AĞRI KOCAELİSPOR FK 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drosia F C. - AĞRI KOCAELİSPOR FK 1:1

49e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Turewicz is nu in balbezit. Turewicz passt de bal met de wreef. Kinski is nu in balbezit. Kinski geeft de bal voor. Ionele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Daar is Chalkidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkidis passt de bal zonder na te denken. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ... Ionele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - AĞRI KOCAELİSPOR FK 2:1

51e minuut.
Merik rent richting de bal. Merik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yusuf de bal. Yusuf geeft een hoge lob. Werle is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drosia F C. - AĞRI KOCAELİSPOR FK 2:2

57e minuut.
Yusuf probeert de bal aan de voet te houden. Jańczyk rent richting de bal. Jańczyk met een sublieme pass. Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Corbal verovert de bal door een tackle van achteren. Corbal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Uytterhaegen rent richting de bal. Jańczyk onderschept slim de pass. Jańczyk met een sublieme pass. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Chalkidis de bal onder controle te krijgen. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Werle is nu in balbezit. Werle schiet op doel. Rojão bokst de bal weg.

79e minuut.
Jańczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uytterhaegen de bal. Uytterhaegen passt de bal met de wreef. Werle rent richting de bal. Werle schiet op doel. Rojão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yusuf rent richting de bal. Yusuf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - AĞRI KOCAELİSPOR FK 2:3

83e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Tulkis is nu in balbezit. Tulkis geeft een hoge lob. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczyk geeft de bal voor. Torres probeert de bal met de borst te controleren. Torres geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 50%, AĞRI KOCAELİSPOR FK 50%.
Drosia F C. - AĞRI KOCAELİSPOR FK 2:3