Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AĞRI KOCAELİSPOR FK Drosia F C.
442 Tactiek YTB
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 50.7
poor Schieten formidable
good Passen good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Deladerrière rent richting de bal. Deladerrière geeft de bal voor. Horvăţ probeert de bal met de borst te controleren. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kinski probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft een hoge lob. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Burgos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zagdan de bal. Corbal is nu in balbezit. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ognjanov speelt de bal door. Kinski is nu in balbezit. Kinski met een sublieme pass. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Drosia F C. 0:1

16e minuut.
Burgos rent richting de bal. Kayabaşı onderschept slim de pass. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Drosia F C. 0:2

18e minuut.
Corbal is nu in balbezit. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanov begaat een overtreding. Ognjanov krijgt een gele kaart. Burgos raakt geblesseerd tijdens het duel. Regueiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Corbal maakt een snoekduik en kopt de bal. Gruszecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro passt de bal zonder na te denken. Horvăţ met een sublieme pass. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel. Gruszecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Horvăţ met een sublieme pass. Kinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ geeft een lange en hoge pass. Corbal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Horvăţ met de inworp. Kinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinski speelt de bal door. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos schiet op doel. Gruszecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kinski met een sublieme pass. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ speelt de bal door. Burgos rent richting de bal. Burgos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kinski rent richting de bal. Kinski passt de bal met de wreef. Corbal is nu in balbezit. Deladerrière rent richting de bal. Deladerrière draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ onderschept slim de pass. Horvăţ geeft de bal voor. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Burgos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zagdan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deladerrière neemt de hoekschop. Kinski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kinski met een sublieme pass. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ passt de bal in één keer door. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel. Gruszecki bokst de bal weg.

44e minuut.
Horvăţ onderschept slim de pass. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Burgos speelt de bal door. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gruszecki bokst de bal weg.

45e minuut.
Bosacki probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ met een sublieme pass. Burgos rent richting de bal. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AĞRI KOCAELİSPOR FK 79%, Drosia F C. 21%.
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Drosia F C. 0:2

53e minuut.
Zagdan rent richting de bal. Burgos onderschept slim de pass. Burgos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Corbal de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kinski probeert naar een medespeler te passen. Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ onderschept slim de pass. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Drosia F C. 0:3

63e minuut.
Kinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinski speelt de bal door. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ... Gruszecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Drosia F C. 0:4

71e minuut.
Horvăţ passt de bal met de wreef. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burgos raakt geblesseerd tijdens het duel. Burgos wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aslantaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Burgos is nu in balbezit. Burgos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Burgos geeft een hoge lob. Deladerrière is nu in balbezit. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal schiet op doel. Gruszecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Drosia F C. 0:5

79e minuut.
Regueiro geeft een hoge lob. Corbal kopt de bal weg. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Horvăţ met de inworp. Burgos heeft problemen om de bal te vangen. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Drosia F C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AĞRI KOCAELİSPOR FK 68%, Drosia F C. 32%.
AĞRI KOCAELİSPOR FK - Drosia F C. 0:6