Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe3 aslanyürek
Normal Tactiek ge. 4 lü
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten formidabel
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


11e minuut.
Düdükçü geeft een lange en hoge pass. Grzebaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebaczewski geeft een hoge lob. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Šarušić passt de bal in één keer door. Murgoci is nu in balbezit. Murgoci passt de bal in één keer door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Paal! Wojtala heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - aslanyürek 0:1

21e minuut.
Kučava passt de bal met de wreef. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki passt de bal in één keer door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kučava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubis Carandi verovert de bal door een tackle van achteren. Ubis Carandi geeft de bal voor. Capello krijgt zijn hoofd ertegen. Giacone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Šarušić rent richting de bal. Šarušić speelt de bal door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wojtala de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Marin bokst de bal weg.

32e minuut.
Düdükçü geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keskinoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - aslanyürek 0:2

38e minuut.
Šarušić met een snelle inworp. Kučava met een sublieme pass. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ... Marin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - aslanyürek 0:3

45e minuut.
Rokosza is nu in balbezit. Kučava bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza schiet op doel. Marin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - aslanyürek 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe3 73%, aslanyürek 27%.
Fenerbahçe3 - aslanyürek 0:4

56e minuut.
Rokosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza speelt de bal door. Randiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasibrocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - aslanyürek 0:5

61e minuut.
Fer rent richting de bal. Šarušić speelt de bal door. Rüya rent richting de bal. Ubis Carandi verovert de bal door een tackle van achteren. Ubis Carandi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Murgoci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murgoci passt de bal in één keer door. Thuận Hòa is nu in balbezit. Šarušić is nu in balbezit. Šarušić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe3 68%, aslanyürek 32%.
Fenerbahçe3 - aslanyürek 0:5